Kar antena

Kar antena
Situacija je skrajno nenavadna, vam povem!
 
Moji domači so namreč že več kot mesec dni (skoraj) vsi doma. Ne hodijo nikamor z avtomobili, kot so to počeli včasih. Ne vem, ali bo tega nenavadnega stanja kmalu konec ali so to počitnice za vedno?
 
Če vprašate mene, upam, da so na počitnicah za vedno! Meni je v teh dneh skrajno fino - ves čas se gibam okoli hiše, kjer moji domači opravljajo razna vrtna dela, niti za minutko nisem sam doma, sprehodi so daljši, hrana pa je še vedno slastna. Bonus je, ker pride v večjih količinah. Hihihi.
No, v moj zagovor naj vam povem, da sem res zelo aktiven. Tečem okoli hiše, sprehajam se po gozdu, vsak teden obiščem okoliške planine. Ko pride ta dan, sem še bolj srečen. V planinah je namreč še vedno sneg. 
 
Dva tedna nazaj sem se tudi sankal. Se še spomnite, kako sem se pred kratkim bahal, da je sankanje aktivnost, ki mi gre super od nog? Še vedno sem v prvovrstni formi, a spoznal sem, da ravno za prvo pasjo olimpijsko sankaško ekipo ne bi bil primeren kandidat.
Zakaj ne? Po pravici povedano sem bil tokrat kar malo ljubosumen na sanke. Drvele so hitreje, kot lahko jaz tečem poleg. Moji punci, ki sta bili na njih, sta se jim smejali in zelo uživali, sanke pa so v resnici zlobno bitje, saj so me želele povoziti. Zato sem jih jaz želel odgrizniti stran, jih napasti in preprečiti, da bosta moji punci še kdaj tako dobre volje na njih. Tako sem enkrat po pomoti, namesto sank, ugriznil nogo ene od mojih punc. 
Danes, skoraj 14 dni po tem, sem na to dejanje ponosen. Ena od mojih punc ima namreč še vedno na nogi pravi mali tattoo v obliki mojih zobkov. Kako simpatično! 
Zgodba s sankanjem se je končala tako, da sem postal salama v sendviču mojih dveh punc. Peljal sem se NA sankah (in ne tekel poleg njih). To pa je užitek - smejalo se mi je ves čas! 
 
Teden dni nazaj sem v hribih lovil sneg v obliki kep in postavljal osebni rekord pri skoku v višino. Mmm, tisti dan sem res pojedel veliko snežnega sladoleda. 
 
Kot rečeno, moji domači urejajo okolico našega doma in vrt. Pri teh delih sem nepogrešljiv člen, usmerjam in nadzorujem potek dela. Moram preveriti, če vse poteka po načrtih, zato moje domače pri tem spremljam na vsakem koraku. Da pa mojim domačim slučajno ne bi zmanjkalo dela, hodim po pripravljenem vrtu, teptam sveže posajeno travo in tako dalje. V vmesnem času se povabim s sosedo na sprehod, da imam tudi malo pasje družbe. 
 
Na teh neskončnih počitnicah pa me nekaj stvari tudi zelo skrbi. Moji domači se družijo samo med sabo, nikogar več ni na obisk. In zato pogrešam svojo Klaro! Ona poleg tega, da mi pošilja najboljšo hrano, skrbi tudi za moj zunanji izgled, mojo pričesko. Hrane mi v teh dneh ne manjka, le pričeska malo bolj trpi. Sedaj sem obsojen na tresoče roke mojih punc in na frufru, za katerega sem slišal, da letos ni več v modi. Predvsem pa mi je že pošteno vroče. Zakaj moji domači ne pomislijo, da bi bilo super oditi na morje? So mi zadnjič rekli, da letos morje odpade in bom šel samo v lavor. Ne razumem, kje je to lavor. Vi veste? Je fino? 
 
Ahhh, sladke skrbi. Lavor se sliši zelo eksotično. 
 
Samo misel na počitnice v lavorju in to, da bodo moji domači za vedno doma - to lahko opišem kot srečo. In ob tem mi moj repek veselo miga levo - desno in se postavi pokonci. Zato mi je zadnjič ena od mojih punc, ko sem imel rep dvignjen, rekla: "Uaaaau, Ozzy, to pa ni več repek, to je kar antena!"
 
Kar antena? Kar antena? Sliši se mi zelo televizijsko! 
 
Mislim, da o mojem repu oziroma 'kar anteni' poročajo po televiziji. In to vsak dan! In to ves čas! 
 
Sedaj mi je jasno, zakaj moji domači vsak dan gledajo televizijo! Ker je govora o MOJEM kar antena repku.
 
Če želiš, me lahko spremljaš tudi na mojem Instagramu, kjer zabavnih dogodivščin ne manjka: @dogodivscine_malega_ozzyja
ok
Deli prispevek
Starejši prispevki

Komentar

Pusti komenter