Brezplačna poštnina nad 38 eur (DPD)
5. ROJSTNI DAN - 15% POPUST (na vse redne cene razen na vet.zdravila brez recepta) s kodo RD15

Earth` Goodies: Kaj se znajde v skodelici naših kosmatincev, še nikoli ni bilo bolj pomembno

Earth` Goodies: Kaj se znajde v skodelici naših kosmatincev, še nikoli ni bilo bolj pomembno

Od kod izhaja hrana, na kakšen način je proizvedena in kakšen vpliv ima na naš planet, na vsa živa bitja.

Spoznajte novo linijo hrane za pse in mačke, ki je skrbno zasnovana v Sloveniji z mislijo, da napolni vsako skledico kosmatinca  z le najboljšimi sestavinami. Pri tem je posebna pozornost posvečena proizvodnji hrane z minimalno obdelavo in stremljenju, da v procesu ne obremenjujemo našega dragocenega planeta.

ŽELIMO SI, DA SPOZNATE HRANO EARTH‘S GOODIES…

Kaj je v hrani vašega hišnega ljubljenčka, je danes pomembnejše kot kadarkoli. Pomembno je, od kod izvira, kako je pripravljena in kakšen je njen vpliv na Zemljo in vsa živa bitja na njej. Prepričani smo, da sveže in naravne sestavine predelane in pakirane v majhnih serijah, hišnim ljubljenčkom zagotavljajo najboljšo možno prehrano. Tako, kot bi kuhali za svoje kosmatince v domači kuhinji. Linija izdelkov hrane za hišne ljubljenčke Earth’s Goodies je prav taka, polna hranil z življenjsko energijo, ki nahrani vašega ljubljenčka tako, kot veleva narava.

EARTH‘S GOODIES ZAVEZA - ZA KOSMATINCE IN ZA PLANET

Vsako odločitev, ki jo sprejmemo in vsak korak, ki ga naredimo, je za skupno dobro vseh živih bitij. Vedno imamo v mislih dobrobit Zemlje in njenih naravnih zakladov; ko izbiramo in kupujemo naravne visokokakovostne sestavine na osnovi in podpori znanosti pa vse do uporabe okolju prijazne in trajnostne embalaže. Za vse neverjetne trenutke, ko hišni ljubljenčki prinašajo veselje v naše življenje, so naši neponovljivi izdelki najbolj zdrav način, da tudi mi poskrbimo zanje in utrnemo še svetlejšo iskrico v njihovih očeh.

EARTH‘S GOODIES LINIJA MOKRE HRANE ZA PSE

Earth`s goodies mokra pasja hrana za pse vsebuje sveže kose pravega mesa in superživila, vključno z jagodičjem, spirulino in konopljinimi srčki iz Bele krajine – enkraten vir vlaknin, ki je hkrati izredno hranilen. Vse sestavine so nežno pokuhane na pari v pločevinki ali vrečki, da ohranijo koristne lastnosti in okus, ki ga psi tako obožujejo. Mokra hrana Earth’s Goodies zagotavlja celosten in hranilno uravnotežen obrok za pse. Za naše dobrote v pločevinkah in vrečkah uporabljamo samo kakovostno, sveže meso, ki bi ga uživali tudi sami, brez kakršnihkoli stranskih mesnih proizvodov. Naša hrana predstavlja pravo osnovo dobrega počutja za naše kosmatince, saj ponuja najboljšo možno kombinacijo vseh koristnih sestavin lokalnega izvora brez uporabe umetnih barvil ali konzervansov. Z mislijo na pravega mesojeda naša mokra hrana ne vsebuje žitaric! Earth’s Goodies mokra hrana velja za pravo mesno razvajanje za kosmatince, saj ima vabljivo aromo in teksturo, ter je odličnega okusa.


NAJVIŠJI ETIČNI STANDARDI IN STANDARDI ORGANSKE KAKOVOSTI

Naši dobavitelji izpolnjujejo visoke etične standarde za dobro počutje in dobrobit živali, kar redno preverjamo. Z vsemi živalmi, ki se jih uporabi za proizvodnjo hrane, se ravna spoštljivo in skladno z etiološkimi načeli: živalim prijazna in najbolj naravna prosta ali pašna reja, trajnostni lov divjadi v njihovem naravnem okolju...

KAKO JE MOKRA HRANA EARTH`S GOODIES PRIPRAVLJENA?

Gre za res izvrstne in ješče recepte, na osnovi skrbno izbranih ekoloških sestavin. Vsaka od sestavin v naši hrani ima posebno mesto in je izbrana z razlogom zagotavljanja najvišje hranilne vrednosti tudi po zaužitju. Sveže sadje in zelenjava, uporabljena v obrokih je lokalnega porekla, pripravljena ročno, enako velja za meso. Posebno mesto v recepturi imajo oluščena konopljina semena oz. konopljini srčki iz že prej omenjene Bele krajine. Ko kuhar zmeša le najboljše sestavine, take, kot jih najdemo tudi na našem krožniku, hrano zapakira v pločevinke ali vrečke pripravljene pri 4°C, jih tesno zapre in nato segreva pri nadzorovani temperaturi v sodobnih avtoklavih (parnih sterilizatorjih). Ta način preprečuje razvoj bakterij in omogoča rok trajanja hrane 18–24 mesecev, ne da bi ji morali dodati aditive ali podobne dodatke. 

VABIMO VAS, DA VSTOPITE  V EARTH‘S GOODIES SVET, KJER SMO VSI DEL NARAVE, NIKOLI NAD NJO.

Naša prizadevanja za ohranitev narave in vseh njenih danosti ne ostajajo zgolj pri besedah, pač pa jih udejanjamo. Živimo in udejanjamo našo vizijo in vrednote. Želimo se dotakniti vsakega posameznika; ljubitelja narave, lastnika hišnega ljubljenčka, ki želi biti sprememba tudi sam.

Earth‘s Goodies je član globalne mreže 1% FOR THE PLANET.

Kot člani smo zavezani, da dajemo 1% od vse prodaje nazaj h aktivnostim za ohranjanje našega planeta. 1% FOR THE PLANET predstavlja del našega prizadevanja za pozitivne spremembe v okolju, ki so nujno potrebne. Že zgolj z nakupom našega enkratnega izdelka pomagate skrbeti za naš čudovit planet. Vi kupite, mi vrnemo. Obseg okoljskih izzivov, s katerimi se soočamo je ogromen, od podnebnih sprememb do onesnaževanja z mikro plastiko, če se dotaknemo le dveh. Potreba po planetarnem delovanju je resnična in pereča, a na svetovni ravni se namenja zgolj 3% doniranih sredstev v okolje. Neprofitni 1% FOR THE PLANET s svojo misijo združuje investitorje in izvajalce, da namenjajo del svojega zaslužka izključno nazaj v okolje. Le skupaj smo lahko močnejši vir pri reševanju okoljske problematike. Verjamemo da je Dan Zemlje vsak dan in ne le na Dan Zemlje. In Zemlja nas potrebuje bolj, kot kdajkoli prej!“

Earth`s Goodies je tudi člani neprofitnega združenja Pet Sustainability Coalition. Zavezani, da pri proizvodnji naših izdelkov iščemo načine za zmanjšanje okoljskega (ekološkega) odtisa. Kot že omenjeno v naši zaobljubi kupcem, sega aktivnost v prav vse segmente proizvodnje naše hrane: od zametkov formulacije hrane, izbire in nabave surovin, obdelave, do zemlji prijazne embalaže ter vseh aktivnosti povezanih z oglaševanjem. Ko kupite naš izdelek ste lahko zagotovi, da smo naredili vse kar je mogoče, da smo se izognili dodatnemu obremenjevanju našega planeta. Vselej iščemo trajnostne rešitve, ki so zemlji prijazne in hkrati le najboljše za naše kosmatince.

Earth`s Goodies izdelke najdete na povezavi.


Klara Krek, dr.vet.med

Zakaj psi jedo iztrebke kako preprečiti? | Ko...
Nazaj na seznam
Mačja herpes | Virusna okužba zgornjih dihal...

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506