Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Opis

Sprej za zaščito doma in drugih prostorov pred kožnimi zajedavci psov in mačk:

  • Ustvarja neugodno okolje za razmnoževanje vseh vrst mrčesa (bolh, klopov, pršic, garij)
  • Zagotavlja do 6 - mesečno zaščito
  • Za uporabo na različnih površinah (pasje ute, košare, odeje, preproge,...)
  • Ne pušča madežev
  • Pakiranje: 500 ml

Ustvarja neugodno okolje za razmnoževanje vseh vrst kožnih zajedavcev pri psih in mačkah. Vsebuje dve učinkovini - permetrin in S-metopren in je mikrokapsuliran, zato da zagotavlja dolgotrajno zaščito vašega doma. Na mestih, kjer ga ne sperete, zagotavlja 6 mesečno zaščito. 

Uporabljamo ga lahko  za pasje ute, košare, odeje, preproge, itison, parket, talne obloge, itd. 1,3 sec pršenja zadostuje za 1 m2. Ne pušča madežev. Eno pakiranje zadošča za 140m2Ne nanašamo na živali ali rastline!
Mačke so za permetrin bolj občutljive od ljudi in psov. Pri uporabi koncentriranih izdelkov kot so ampule za pse, so znani primeri zastrupitev. Sprej za prostor ni tako koncentriran, vendar vseeno svetujemo previdnost. Če pri mački pride do neposrednega stika s sprejem, zaužitja ali pa če po uporabi opazite nenavadno obnašanje vaše mačke, nemudoma obiščite veterinarja. 

OPOZORILA:

Ne sme se uporabljati na usnjenih površinah.

Ni za zunanjo uporabo! 

Preprečite stik s kožo in očmi.

Med delom ne kadite.

Sredstva ne nanašajte direktno na živali ali rastline.

V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite etiketo.

Uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih.

Prostor naj se zrači toliko časa, da se tretirane površine posušijo.

Po uporabi roke temeljito umijte z vodo in milom.

Pred nanašanjem sredstva na površino odstranite domače živali, pokrijte hrano, posodo, rastline, pohištvo oz. površine, ki jih ne želite čistiti.

Ugasnite črpalke na akvariju in akvarij zaščitite.

Živali ne smejo priti v stik s posprejano površino, dokler ta ni suha.

Ne nanašajte hrane in surovin na površine, dokler le te niso temeljito očiščene z vodo. 

Sredstvo, ki z različnih površin učinkovito odganja ter uničuje klope, bolhe in komarje. Uporablja se za pasje ute, košare, odeje, preproge, itison, parket, talne obloge, itd. Ne pušča madežev. Ne sme se uporabljati na usnjenih površinah. Ni za zunanjo uporabo!

Preprečite stik s kožo in očmi. Med delom ne kadite. Sredstva ne nanašajte direktno na živali ali rastline. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite etiketo. Uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih. Prostor naj se zrači toliko časa, da se tretirane površine posušijo. Po uporabi roke dobro umijte z vodo in milom. Pred nanašanjem sredstva na površino odstranite domače živali, pokrijte hrano, posodo, rastline, pohištvo oz. površine, ki jih ne želite čistiti. Ugasnite črpalke na akvariju in akvarij zaščitite. Živali ne smejo priti v stik s površino, dokler le ta ni posušena. Ne nanašajte hrane in surovin na površine, dokler le te niso temeljito očiščene z vodo.

Nevarno: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Vsebuje Permetrin (ISO). Lahko povzroči alergijski odziv. Če je potreben zdravniški nasvet, s seboj vzemite embalažo ali etiketo proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Preprečiti sproščanje v okolje. Prestreči razlito tekočino. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Odstraniti vsebino/posodo na mesta, ki so namenjena zbiranju nevarnih ali posebnih odpadkov.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506