Brezplačna poštnina nad 38 eur (DPD)

Petsafe | Staywell vratca

Petsafe

Vratca  so zelo priročna za vašega ljubljenčka in vas, saj lahko brezskrbno pustite svojo mačko ali psa, da se sprehaja iz hiše na vrt in obratno.

Preberite več
-20 %

Petsafe | Staywell vratca

Petsafe

Vratca  so zelo priročna za vašega ljubljenčka in vas, saj lahko brezskrbno pustite svojo mačko ali psa, da se sprehaja iz hiše na vrt in obratno.

Preberite več
Pakiranje 1 kos
Ni na zalogi
Najboljša cena v 30 dneh: 30,99€
30,99€
38,90€ (-20%)
Za prejem pasjih točk se registrirajte.
Petsafe | Staywell vratca
30,99€

Opis

PETSAFE vratca za pse in mačke. Vratca  so zelo priročna za vašega ljubljenčka in vas, saj lahko brezskrbno pustite svojo mačko ali psa, da se sprehaja iz hiše na vrt in obratno.

Vrata imajo možnost 4 stranskega zaklepanja. načini blokiranja vam omogočajo nadzor nad ljubljenčkom, izbirate lahko med: samo vhod, samo izhod, vhod in izhod, zaprto.

Vratca so izdelana z odzračevalnim sistemom, ki preprečuje prepih, imajo pa tudi posebno varovalo, ki regulira odpiranje vrat. 

Funkcije, ki so še posebno koristne:

-  če ne želite, da gre ljubljenček ponovno ven, ko se je ravno vrnil

- če želite, da se ljubljenček prosto sprehaja ven in not

- če želite, da ostane v hiši

- če želite, da ostane zunaj.  

Kako naučiti vašega ljubljenčka uporabljati vrata?

Uporaba vrat je zelo enostavna, tudi vaš ljubljenček se bo zelo hitro naučil. Pomembno je, da ne pričakujete preveč, temveč počakate, da se učijo sami.  Najlažji način za učenje je, ad pustite vratca popolnoma odprta. Ker so ljubljenčki radovedni že po sami naravi, bo le ta šel hitro skozi vrata in nazaj. V kolikor ne bo šlo samo z radovednostjo, lahko na eno stran vrat namestite skodelico z najljubšo hrano ali s priboljški, tako se skušnjavi zagotovo ne bo mogel upreti. 

ko se žival nauči uporabljati vrata je čas za naslednjo stopnjo, čas je da se vaš ljubljenček nauči uporabljati loputo vrat. Loputa naj bo zaprta, ne pa tudi zaklenjena. Poizkusite vašo žival privabiti skozi loputo s priboljškom. Če ne deluje, potem pustite odprto loputo, da jo nekaj časa uporablja samo tako. Nato čez nekaj časa zopet poizkusite z metodo hrane ali priboljškov. Nato jih pustite nekaj časa pri miru in vaš ljubljenček bo sam poizkušal doseči cilj, le obupati ne smete. Ne pozabite, da potrebuje vaša žival čas, da se spozna z novo okolico. 

Velikost vrat: 224x224 mm (višina)

Velikost izreza: 210mm premer izreza

Primeren za mačke do 7kg in širine ramen 162mm.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek Petsafe | Staywell vratca (Pakiranje 1 kos) ponovno na zalogi.

Nazaj na vrh 031420506