Nalaganje
ACANA -20% S KODO: ACANA2023

GogiPet | Multifunkcijska torba 4v1

GogiPet

GogiPet multifunkcijska torba za pse 4 v 1 je uporabna kot torba za nošenje v roki, kot voziček, nahrbtnik in kot boks za avto.

Preberite več

GogiPet | Multifunkcijska torba 4v1

GogiPet

GogiPet multifunkcijska torba za pse 4 v 1 je uporabna kot torba za nošenje v roki, kot voziček, nahrbtnik in kot boks za avto.

Preberite več
IB-FC1008-O
Ni na zalogi
94,90€
Za prejem pasjih točk se registrirajte.
GogiPet | Multifunkcijska torba 4v1
94,90€

Opis

GogiPet multifunkcijska torba za pse 4 v 1 je uporabna kot torba za nošenje v roki, kot voziček, nahrbtnik in kot boks za avto. 

Torba je primerna za pse in mačke do teže 8 kg. Izdelana iz kompaktnega tekstilnega materiala, mehko obložene notranjosti, trdega dna z blazino in ogrodja s kolesi.


Multifunkcijska torba za pse 4 v 1
1. torba za pse
2. nahrbtnik za pse
3. voziček za pse
4. boks za avto

Lastnosti

Lastnosti GogiPet® torbe:
• patentiran, zložljiv model z velikim prihrankom prostora
• trdo, kompaktno ohišje
• sestavljanje z zadrgo
• okna in vrata z mrežo in rolojem
• kovinsko ogrodje s kolesi in nastavljivim ročajem
• robustne mreže in velik pretok zrak
• varnostna zaponka za ovratnico ali oprsnico
• snemljiva in pralna blazina
• ramenski trak za nošenje torbe preko ramena ali kot nahrbtnik
• oblikovano posebej za živali do teže 8 kg

Zunanje mere: 50x30x34 (dxšxv) cm. 

Notranja prostornina 45x30x28cm.

Navodila za uporabo

Kako sestaviti multifunkcijsko torbo?
Torbo za pse razprite na tleh. Na trdi steni pripnite z zadrgo sredinski del torbe (dno in strop v enem). Sedaj lahko namestite mehko blazino. Pri zapenjanju pazite, da z zadrgo ne zajamete blaga. Multifunkcijska torba za pse in mačke je tako pripravljena za uporabo. Pes, mačka ali druga žival lahko vanj vstopi skozi vrata ali pa tako, da odprete stranski del torbe. Če torbo uporabljate kot voziček, jo na kovinsko konstrukcijo pritrdite s priloženimi trakovi, ki imajo "ježke".


Multifunkcijska torba za nošenje v roki ali preko ramena
Multifunkcijska torba za pse je primerna za nošenje v roki ali preko ramena. Ročaj torbe je izdelan iz mehkega, a kompaktnega materiala. Na torbo lahko namestite ramenski trak, ki omogoča nošenje preko ramena. Ramenski trak pritrdite z zaponko na plastični oprijemki, ki se nahajata na sprednji iz zadnji strani boksa. Ramenski trak je trpežen in dodatno podložen tako, da omogoča prijetno nošenje.

Multifunkcijska torba kot nahrbtnik
Multifunkcijska torba za pse se lahko uporabi tudi kot nahrbtnik. Trakova, ki sta priložena torbi, namestite na spodnji del torbe. Kovinski zaponki pripnite na plastični oprijemki na zgornjem in spodnjem delu, spodnjega dela torbe. Pri nošenju na hrbtu naj bo ožji del torbe zgoraj tako, da bo imel pes v torbi več prostora. Nahrbtnik ima več odprtin, ki omogočajo lep pretok zraka in so lahko odprte ali zaprte.


Multifunkcijska torba kot voziček
Sestavljeno torbo lahko namestite tudi na kovinsko ogrodje tako, da torbo uporabite kot voziček. Kovinskemu ohišju so priloženi trakovi z "ježki". Ohišje sestavite na tleh in nanj z ježki pritrdite sestavljeno torbo. Pritrdite tako dno kot hrbtni del torbe. Ko je torba pritrjena na ohišje, lahko nastavite dolžino ročaja. Voziček ima štiri kolesa in ga lahko vozite navpično ali poševno. Primeren je za potovanja in potepanje v mestu.


Multifunkcijska torba kot transportni boks za avto
Multifunkcijska torba za pse se lahko uporabi tudi kot transportni boks v avtu. Torbo postavite na sedež vodoravno tako, da je višji del torbe ob naslonjaču. Torbo pripnite in stabilizirajte z varnostnim pasom v avtu. Pri daljši vožnji ne pozabite odpreti rolojev in omogočiti pretok zraka v kabini psa.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek GogiPet | Multifunkcijska torba 4v1 (IB-FC1008-O) ponovno na zalogi.

Nazaj na vrh 031420506