Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Nobby | Easy Leader oglavnica št. 4

Nobby
(1 ocena)

Easy Leader je nagobčnik za šolanje psov proti vlečenju.

Preberite več
-20 %

Nobby | Easy Leader oglavnica št. 4

Nobby
(1 ocena)

Easy Leader je nagobčnik za šolanje psov proti vlečenju.

Preberite več
Pakiranje 1 kos
Najboljša cena v 30 dneh: 7,89€
7,89€
9,89€ (-20%)
-
+
Za prejem pasjih točk se registrirajte.
Nobby | Easy Leader oglavnica št. 4
7,89€
- +

Opis

Easy Leader je priznan po vsem svetu kot najbolj učinkovito sredstvo za vodenje psa (povodec), saj se popolnoma prilagodi naravnim linijam obraza psa. Easy Leader dobro leži navzdol ob smrčku, tako da vam omogoča maksimalno upravljanje in nadzor za osnovno treniranje in vse druge aktivnosti z vašim psom: od mirnih sprehodov do treniranja nediscipliniranih ali potencialno nevarnih psov za živali ali ljudi.

Prednosti pred drugimi nagobčniki: ima edinstveno možnost zapiranja in odpiranja gobca.Ko pes poskuša zbežati naprej ali napasti, se njegove čeljusti zaprejo zaradi zateznega obroča pod gobcem. Ko je povodec sproščen lahko pes ponovno odpre gobec. V času, ko se pes obnaša lepo lahko z lahkoto laja in uporablja jezik.

Primeren za pse velikosti rotweiller.


Navodila za uporabo

Namestitev: Držite Easy Leader za nosni trak. Easy Leader se prilagodi obliki glave vašega psa ko sta obroček za povodec in zatezni obroček pod njegovo brado. Ovratnico prilagodite z drsnikom glede na širino vratu psa, ko jo prilagodite, na vratu sponko zaprete. Pri tem pa morate pustiti 2 prsta prostora med ovratnico in vratom. Ko ga prilagodite vratu mora biti nosni trak na nosu in stran od oči.

Dokler se vaš pes ne navadi na nošenje Easy Leader-ja, obstaja velika verjetnost, da potegnete ovratnico čez glavo psa ali pa da je pretesno zategnjen. Da ne bi bila ovratnica preveč ohlapna ali pa preveč zategnjena glejte, da je med njo in vratom psa vsaj 2 do 3 prste prostora. Easy Leader lahko povežete s trening povodcem, en del pripnete na klasično ovratnico, drugi del pa na obroč za povodec.

Primerno za: rotweiler, mastifi...

Material: najlon

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506