Nalaganje
Brezplačna dostava za naročila nad 38€ (DPD)
Velikost S (30 cm)
Ni na zalogi
14,99€
Velikost M (35 cm)
Ni na zalogi
16,99€
Velikost XS(25 cm)
Ni na zalogi
12,99€
Velikost L (40 cm)
Ni na zalogi
19,99€
Velikost XL (>45 cm)
Ni na zalogi
20,99€
Za prejem pasjih točk se registrirajte.
REŠILNI JOPIČ ZA PSE NEONSKO ORANŽEN
12,99€

Opis

Rešilni jopič zagotavlja varnost vašega psa v okolice vode in na plovilih. 


Rešilni jopič ščiti vašega psa na podoben način, kot ščiti vas. Čeprav velja, da psi znajo plavati, se v vodi lahko zelo hitro utrudijo (še posebej male pasme), zato je pomembno, da jim ob vodi namestite rešilni jopič, ki drži glavo vašega psa nad gladino in tako preprečuje utopitev, ki bi drugače nastopila zaradi izčrpanja.

Kako izberemo primerno velikost? 
Izmerimo dolžino hrbta  psa - od ovratnice do korena repa. Rešilni jopič ima prilagodljiv obseg okrog vratu in prsnega koša.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek REŠILNI JOPIČ ZA PSE NEONSKO ORANŽEN (Velikost S (30 cm)) ponovno na zalogi.

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek REŠILNI JOPIČ ZA PSE NEONSKO ORANŽEN (Velikost M (35 cm)) ponovno na zalogi.

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek REŠILNI JOPIČ ZA PSE NEONSKO ORANŽEN (Velikost XS(25 cm)) ponovno na zalogi.

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek REŠILNI JOPIČ ZA PSE NEONSKO ORANŽEN (Velikost L (40 cm)) ponovno na zalogi.

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek REŠILNI JOPIČ ZA PSE NEONSKO ORANŽEN (Velikost XL (>45 cm)) ponovno na zalogi.

Nazaj na vrh 031420506