ZAŠČITO PRED KLOPI IN BOLHAMI- AMPULE IN OVRATNICE (FORESTO) NAJDEŠ POD ZAVIHKOM VET.ZDRAVILA

Tickless | Horse ultrazvočni odganjalec klopov za konje

Tickless

Tickles Horse je ultrazvočni odganjalec klopov za konje.

Preberite več

Tickless | Horse ultrazvočni odganjalec klopov za konje

Tickless

Tickles Horse je ultrazvočni odganjalec klopov za konje.

Preberite več
Pakiranje 1 kos
Ni na zalogi
31,00€
Za prejem pasjih točk se registrirajte.
Tickless | Horse ultrazvočni odganjalec klopov za konje
31,00€

Opis

Tickles Horse je ultrazvočni odganjalec klopov za konje.

Ne vsebuje kemikalij in dišav ter je varen za uporabo tudi pri žrebičkih, brejih kobilah in bolnih konjih. Območje delovanja naprave je približno 2 metra.

S pritrditvijo preproste, majhne naprave na ovratnico  lahko parazite odganja 6-12 mesecev po aktivaciji, tako da lahko vi in vaš ljubljenček uživate v naravi. Glede na najnovejše študije  je naprava 94% učinkovita proti klopom, ne da bi pri tem uporabili druga sredstva za zaščito!

 Je nestrupen in ne uporablja ali sprošča kemičnih snovi ali vonjav, zaradi česar je varen za uporabo tudi pri mladih, starejših, bolnih ali brejih psih, mačkah.

Naprava oddaja ultrazvočne impulze, ki so neopazni za ljudi in hišne ljubljenčke, vendar motijo klope in bolhe, s čimer jih držite stran od vašega ljubljenčka. Doseg delovanja je približno 1,5 metra. Naprava je namenjena predvsem preventivnim namenom.

Tehnologija TICKLESS® je bila podvržena strogim testiranjem in se je izkazala za učinkovito s klinično raziskavo v Laboratoriju za veterinarsko medicinsko mikrobiologijo in infekcijske bolezni na Univerzi v Camerinu v Italiji.

   Prednosti Tickless Horse:  

- 94% učinkovitost proti klopom, brez uporabe kemikalij

- brez kemikalij

- domet 2 m

- brez vonjav in dišav

- varen za uporabo tudi za mlade, starejše, bolne ali breje hišne ljubljenčke

- znanstveno dokazano

- celoletna zaščita

- preventivna rešitev

Navodila za uporabo

Napravo z moderno zasnovo lahko tudi polnimo. Območje delovanja je približno 2 metra.

Lastnosti: Litij-ionska polimerna baterija za ponovno polnjenje s pomočjo mikro USB kabla (priložen v pakiranju poleg naprave). Naprava ima tudi nočno funkcijo za vidljivost živali.

NAVODILA ZA UPORABO: napravo pritrdite na konjevo uzdo, oglavko ali sedlo. Odstranite listek za aktivacijo naprave. 4 zeleni utripi nakazujejo, da je naprava aktivirana. Delovanje lahko kadarkoli preverite s pritiskom na gumb, saj se nato prižge lučka. Za učinkovito delovanje mora biti naprava ves čas pričvrščena na konja. Ob normalnih vremenskih pogojih naprava deluje približno 6-12 mesecev po aktivaciji.

OPOZORILO: Izdelek je zelo odporen proti vlagi (IP31). Če se naprava zmoči, jo je treba takoj posušiti, da preprečite poškodbe vode. Zaradi majhnosti hranite izven dosega majhnih otrok. Učinkovitost je odvisna od stanja dlake živali in števila zajedavcev na območju. Na območjih, kjer so klopi močno poseljena, ni zagotovljena 100-odstotna zaščita. Ni primerno za odstranjevanje klopov ali bolh pri že okuženih hišnih ljubljenčkih. Ne ovirajte izpuščenih ultrazvočnih valov!

Barva: rjava

 

 

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek Tickless | Horse ultrazvočni odganjalec klopov za konje (Pakiranje 1 kos) ponovno na zalogi.

Nazaj na vrh 031420506