Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)
Suha hrana za mačke

Suha hrana za mačke

Mokra hrana za mačke

Mokra hrana za mačke

Varčna pakiranja hrane

Varčna pakiranja hrane

Hrana za mačje mladiče

Hrana za mačje mladiče

Dietna hrana za mačke | Veterinarska dieta

Dietna hrana za mačke | Veterinarska dieta

Kvalitetna hrana za mačke. V kategoriji mačja hrana vam ponujamo suho in mokro hrano za mačke, hrano za mačje mladiče in veterinarsko dieto.

Zastopamo znamke kot so Royal Canin, Orijen, Monge, Taste of The wild, Prins, Arden Grange, N&D in druge. Te vsebujejo vsa potrebna hranila za vašo mačko.

Odsvetujemo vam nakup generične mačje hrane, saj vsebuje slabe sestavine in posledično preveč balasta in premalo hranil. Nakup kvalitetne hrane ni dražji, vaša mačka pa se bo počutila bolje in izgledala bolj zdravo. Mačja hrana igra ključno vlogo pri zdravju in počutju vaše mačke.

Mačka na sploh velja za dobro izbiro hišnega ljubljenčka. V vaš dom lahko prinese veliko veselja in sreče. Mačka na človeka vpliva terapevtsko. V veliki meri pa morate zato poskrbeti tudi sami. Poleg hrane je treba poskrbeti še za dovolj sveže tekočine, dobro zasnovano mačje stranišče in nekaj prijetnih pripomočkov.

Izbira hrane za mačke je odvisna od številnih dejavnikov, na primer od starosti mačke in njenih energijskih potreb. Če se z nakupom mačje hrane soočate kot začetnik, je najbolje, da se pred tem obrnete na nas.

Hrana za mačke v suhi in mokri različici

Pri izbiri mačje hrane vas bo presenetilo, koliko različnih vrst je na voljo, na primer suha hrana za mačke, mokra hrana za mačke, briketi za mačke, dietna hrana za mačke, hrana za starejše mačke, hrana za siamske mačke, hrana v omaki, mačja hrana v konzervi, mačja hrana brez žit, raznovrstni priboljški.

Kvalitetna hrana za mačke je bistvenega pomena, ne glede na to, za kakšno vrsto hrane se boste odločili. Pri izbiri je zato potrebno paziti tudi na proizvajalce oziroma blagovne znamke. Izbirajte med uveljavljenimi znamkami, ki jih dobite pri nas.

Naravna in vrsti primerna prehrana mačke

Mokra hrana za mačke poleg surove hrane velja za najboljši in najbolj zdrav način prehranjevanja. Takšna hrana mačko preskrbi s pomembnimi hranili ter vitamini. Visoka vsebnost tekočine ugodno vpliva tudi na vsebnost vode v telesu živali.

Mačke prav tako obožujejo suho hrano, ki je odlična hrustljava sprememba. Še posebej dobrodošli so hrustljavi mesni briketi. Na voljo je tudi suha hrana za mačke brez žit, ki velja za lahko prebavljivo in posebej zdravo. Za vsako mačko je dobro izbrati tudi kakšen priboljšek. Zavedati pa se je potrebno, da priboljškov ne smemo uporabljati kot nadomestilo za mokro ali suho hrano. S pomočjo priboljškov lahko poskrbite za še boljšo vez z živaljo, obenem boste spodbujali njeno želeno vedenje.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506