Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)
Transporterji za mačke

Transporterji za mačke

Torbe za mačke

Torbe za mačke

Nahrbtniki za mačke

Nahrbtniki za mačke

Naklonjenost svoje mačke boste pridobili tudi tako, da ji na svojem domu odmerite poseben kotiček, kjer bo v miru počivala in predla. Sicer pa za svojo mačjo prijateljico ali prijatelja potrebujete še drugo opremo – ne nazadnje boste slej ko prej z živaljo odšli tudi na pot.

Ne ponujamo samo odlične mačje hrane v vseh možnih oblikah, temveč tudi številne pripomočke ter dodatke za še kakovostnejše življenje vaše hišne ljubljenke. V tej kategoriji so vam na voljo tansporterji in kletke za mačke, torbe za mačke in mačji nahrbtniki

Mačji nahrbtniki s posebnimi dodatki

Če vas mačka rada spremlja na sprehodu ali na potovanjih, je nahrbtnik zanjo še toliko bolj dobrodošel, če ne kar nujen. A potrebno je izbrati takšnega, ki bo mački omogočil, da se bo počutila povsem varno, obenem pa bo imela dober panoramski razgled.

Nekateri mačji nahrbtniki vključujejo posebna plastična transparentna okna. Okno se zapira z zadrgo, na vsaki strani pa so z mrežico pokrite odprtine. Mačka ima tako na voljo dovolj zraka in lahko sprejema vonjave iz okolja. Za večino je potovanje z mačko v nahrbtniku veliko preprostejše kot s povodcem. Z mačko v nahrbtniku lahko obiščete tudi prodajalne.

Transporterji in kletke za mačke

Pri izbiri kletke oz. transporterja za mačko je najpomembneje, da se odločite za takšne izdelke, ki so prilagojene starosti, velikosti, stanju dlake in pasmi živali. Le na takšen način boste hišnemu ljubljenčku ponudili kraljevski oziroma dovolj kakovosten počitek in spanec.

Transportni boks za mačke je izvrstna izbira ko morate svojo mačko prepeljati na kliniko za male živali, ali pa za na pot. Široka izbira transportnih boksov za mačke v naši trgovini bo poskrbela, da se bo vaš kosmatinček počutil udobno tudi med transportom.

Ne glede na to, kje se nahaja vaša mačka – doma, na poti ali z vami na počitnicah –, ji z nakupom ustreznih pripomočkov omogočite kar se da kakovostno počutje in bivanje na sploh.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506