Brezplačna poštnina nad 38 eur (DPD)
5. ROJSTNI DAN - 15% POPUST (na vse redne cene razen na vet.zdravila brez recepta) s kodo RD15
2 izdelkov
Versele Laga | Complete Rat & Mouse hrana za podgane in miši 500g

Versele Laga | Complete Rat & Mouse hrana za podgane in miši 500g

5,99€
VERSELE LAGA NATURE hrana za podgane 700g

VERSELE LAGA NATURE hrana za podgane 700g

6,99€
Več

Kaj jedo miši in podgane? Poznavanje prehranskih potreb vaših hišnih podgan in miši je bistvenega pomena. Miši in podgane so znane po tem, da so nagnjene k grizljanju vsake hrane, ter pobirajo drobtine na tleh. Kljub temu svojih hišnih podgan in miši ne morete preprosto hraniti z vsem, kar imate na voljo. Tako kot pri drugih hišnih ljubljenčkih je tudi prehrana miši in podgan zelo specifična in zahteva določena hranila. Čeprav sta si obe vrsti zelo podobni, se njune potrebe razlikujejo. Pomembno je, da veste, kako in s čim hraniti svoje male hišne ljubljenčke, da jim zagotovite zdravo in srečno življenje. 

Najbolje boste prehranskim potrebam podgan in miši zadostili z nakupom vnaprej pripravljene mešanice ali peletov posebej za miške, ali podgane.

Pri mešanicah znajo nekateri hišni ljubljenčki biti malce zbirčni in pojedo samo tisto kar jim je najljubše. Hrana za podgane in miši v peletih to preprečuje.

Poleg kupljene hrane so odlična izbira tudi sveže sadje in zelenjava. Dobre ideje so grah, cvetača, korenje, brokoli, jabolka ali banane. Vendar bodite previdni s količino, da se prepreči prenajedanje. Izogibajte se hranjenju zelja, čokolade, koruze, arašidov, fižola ali čebule, saj so lahko škodljivi.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506