Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Naša zgodba

Spletna trgovina PasjaHrana.net je Slovenska spletna trgovina za hišne ljubljenčke. Smo ena večjih spletnih trgovin za male živali, za katero stoji strokovno usposobljen kader- doktorji veterinarske medicine. 

Ključnega pomena nam je, da lahko našim kupcem ponudimo strokovno svetovanje, ter pomagamo pri pravilni izbiri hrane, prehranskih dopolnil in opreme za male živali. Naše stranke cenijo strokovno pomoč in se rade vračajo nazaj k nam.

V naši ponudbi imamo le najboljše izdelke za oskrbo psov, mačk, malih glodavcev, kuncev in ptic. V ponudbo dodajamo skrbno izbrane izdelke v katere verjamemo in jim tudi sami zaupamo. Vsi, ki stojimo za uspešno zgodbo smo veliki ljubitelji živali in vsak od nas je ponosen lastnik vsaj enega hišnega ljubljenčka. V ponudbi imamo širok cenovni in kvalitetni izbor izdelkov za hišne ljubljenčke, vedno pa dodajamo v ponudbo novosti in sledimo svetovnim trendom pri oskrbi hišnih ljubljenčkov.

Kdo smo? Spoznaj nas in našo zgodbo….

Spletno trgovino vodim jaz Klara Krek, ki sem po poklicu doktorica veterinarske medicine in pasja frizerka. Moje življenje z ljubeznijo polnita dve nagajivih prikupni deklici, ter maček Hugo. Hugo je naš ˝črnuhec˝, prelep dolgodlaki črni muc s pasjim karakterjem, ki se zelo rad ˝pogovarja˝. Živi z nami v hiši, zelo rad pa raziskuje okolico hiše in skupaj s svojo mačjo prijateljico- sosedovo Lučko lovi muhe… Zvečer skupaj z nami uživa na sedežni pred televizijo, na kateri zasede seveda največ prostora. 😊
V vsakem nadstropju ima svoj praskalnik, svoje ležišče, skrivališče, a najraje spi z nami, obožuje stik. Je naša sreča, naš ˝črnuhec˝, ki ga ne zamenjamo za nič na svetu.

Kako je naš Hugi postal naš?

Že od nekdaj sem reševala vse živali, ki so potrebovale pomoč. Nikoli nisem pustila živali v težki situaciji same, pa naj bo to maček, ptiček, martinček ali miš. Tako je bilo tudi pri našem mačkonu. Hugo je rešen muc s ceste, ki se je prelevil v čudovitega črnega mačkona. Ime je dobil po svetovno znanem modnem kreatorju Hugo Bossu. Je res en naš Hugo Boss😊

Drugi izpostavek
Strokovna pomoč veterinarja

Naša bistvena prednost pred ostalimi trgovinami je zagotovo strokovna pomoč veterinarjev. Za svetovanje smo Vam vedno z veseljem na voljo preko elektronske pošte info@pasjahrana.net ali na telefonski številki 031 420 506

Največ nam pomeni zadovoljstvo naših strank, zato bomo veseli tudi vsakega Vašega mnenja in pripombe. Trudili se bomo, da bo naša ponudba hrane, prehranskih dodatkov, različnih pripomočkov, opreme in  igrač za male živali vedno večja, ter v prvi vrsti najkvalitetnejša. Izbira kakovostnih izdelkov je najboljša naložba za zdravje in dolgo življenje Vaših ljubljenčkov!

Klara Krek, dr. vet. med.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506