Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Igrače za pse

Igrače za pse so več kot le zabava. Preprečujejo, da bi se psi dolgočasili in povzročali težave v vašem domu (praskanje, grizenje...). Pasje igrače omogočajo vašemu ljubljenčku igranje, stimulacijo, zabavo, veselje in zdravje!

Preberite več
Interaktivne igrače

Interaktivne igrače

Žoge in vrvi za pse

Žoge in vrvi za pse

Gumijaste igrače

Gumijaste igrače

Plišaste igrače za pse

Plišaste igrače za pse

Aporti

Aporti

frizbi za pse

Frizbiji za pse

Kong igrače za pse

Kong igrače za pse

WestPaw neuničljive igrače

WestPaw neuničljive igrače

Igrače za zobe za pse

Igrače za zobe za pse

Hladilne igrače

Hladilne igrače

Plavajoče igrače za pse

Plavajoče igrače za pse

Zakaj pasje igrače?

Vadba - psi se morajo dovolj gibati, da so telesno in duševno zdravi. Igrače, kot so žogice, ki jih je mogoče metati in loviti, so odlične za ohranjanje pasje aktivnosti, poleg tega pa je vadba zabavna tako za vas kot za vašega ljubljenčka.

Intelektualna stimulacija - vsi psi poleg telesne vadbe potrebujejo tudi mentalno stimulacijo, brez nje lahko postanejo destruktivni in neposlušni.

Povezovanje - igra je pozitiven način povezovanja z vašim hišnim ljubljenčkom. Igre, kot je vlečenje vrvi, so interaktivni načini preživljanja kakovostnega skupnega časa, če imate več kot enega psa, pa so lahko igrače odlične tudi za medsebojno povezovanje vaših ljubljenčkov.

Zdravje zob - zobna higiena je izjemno pomembna za zdravje psa, z igračami, ki med igro čistijo zobe, pa poskrbite za stimulacijo in zdravje svojega ljubljenčka.

Ne pozabite jih očistiti! Trde igrače lahko očistiti s krtačo in toplo milnico. Plišaste igrače in vrvi lahko operete v pralnem stroju, ali po navodilih proizvajalca.

Igranje naj bo varno

Na varnost ali ne-varnost pasje igrače vplivajo številni dejavniki. Od velikosti, stopnje aktivnosti in nagona vašega psa. Upoštevati je treba tudi okolje, v katerem vaš pes preživlja svoj čas. Čeprav ne moremo zagotoviti varnosti nobene določene igrače, vedno upoštevajte naslednje smernice, da bo pasja igra varna..

Stvari, ki so za pse običajno najbolj privlačne, so pogosto prav tiste, ki so najbolj nevarne. Svoj dom pred psi zavarujte tako, da odstranite vrvice, trakove, gumice, otroške igrače, nogavice in druge neužitne predmete, ki bi jih pes lahko pogoltnil in se z njimi zadušil (naprimer prazno vrečko čipsa).

Kupite igrače primerne velikosti za vašega psa. Premajhne igrače lahko pes zlahka pogoltne ali se mu zataknejo v grlu.

Predvsem pa med igro vedno nadzorujte vašega psa in preprečite morebitne nesreče.

Različni tipi igrač

V ponudbi imamo veliko različnih tipov igrač. Najbolj popularne so žogice za metanje in lovljenje, frizbiji, vrvi za vlečenje in miselne igrače za mentalno stimulacijo. Univerzalnega recepta ni. Ne glede na to ali je vaš pes velik ali majhen, nekaterim ustreza uničevanje in grizenje - za to priporočamo tako imenovane "neuničljive igrače", spet drugi se radi stisnejo ob svojo plišasto igračo in je ta z njimi dokler ne preperi.

Priporočamo vam testiranje različnih tipov pasjih igrač in hitro boste ugotovili katere vašemu psu najbolj ustrezajo.

Kako preprečiti dolgčas?

Tako kot ljudje, se tudi psi naveličajo vedno iste igrače. Dober trik je, da imate več igrač in jih rotirate. Psu naj igrača ne bo vedno na voljo, ampak jo vzemite ven iz predala ob posebnih priložnosti (razen če gre za recimo plišasto igračo s katero se pes rad stiska).

Nazaj na vrh

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506