Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)
3 izdelkov
steklenička za hranjenje psov in mačk

Trixie | Steklenička za hranjenje mladičev

4,99€
Royal Canin | BabyCat mleko za mačje mladiče

Royal Canin | BabyCat mleko za mačje mladiče

21,99€
mleko v prahu za mačje mladiče

Trixie | Mleko v prahu za mačje mladiče 250g

9,49€
Več

V kategoriji boste našli pripomočke za skrb za mačje mladiče. Kljub temu, da gre za izredno ljubka in prikupna bitja, s skrbjo zanje ni heca. Skrb za mačje mladiče je skorajda kot zaposlitev za polni delovni čas, predvsem, ko pride do hranjenja.

Najbolj pogosta produkta, ki jih boste potrebovali je mačje mleko v prahu in pa steklenička za hranjenje.

Kako hraniti mačje mladiče?

Mačje mladiče je potrebno hraniti predvsem takrat, ko zaradi različnih razlogov mame mačke ne proizvajajo dovolj mleka (preveč mladičkov), ali v primeru, da so mladički sirote. Prvi teden njihovega življenja morajo mladički biti nahranjeni na vsake dve do tri ure. Po tem pa jih lahko hranite vsake štiri ure. 

Mlade mucke je potrebno hraniti s posebno formulo, mačjim mlekom, ki je najbolj pogosto v obliki prahu ali tekočine.

P.s. mačjim mladičkom boste morali pomagati tudi pri uriniranju in iztrebljanju. Mačke mladičkom pri tem pomagajo z jezikom, vi pa lahko uporabite toplo in vlažno krpo, s katero jih nežno drgnite po področju genitalij. Najbolje po vsakem obroku. Mačji mladiči to pomoč potrebujejo prve 3-4 tedne njihovega življenja.

Ker mačji mladički na začetku še nimajo dobro razvitega imunskega sistema svetujemo, da jih hranite s čistimi rokami, drugim domačim živalim pa preprečite stik z njimi.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506