Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Hrana za pse

Hrana za pse je najpomembnejša pri zdravju in dobremu počutju psov. Nudimo vam različne vrste pasje hrane, vključno s suho in mokro hrano, veterinarske diete, hrano za mladiče in dehidrirane možnosti. Vsaka ima svoj namen pri izpopolnjevanju prehranskih potreb psa.

Preberite več
Suha hrana za pse | Pasji briketi

Suha hrana za pse | Pasji briketi

Mokra hrana za pse

Mokra hrana za pse

Veterinarska dieta za pse

Veterinarska dieta za pse

Hladno stiskana hrana za pse

Hladno stiskana hrana za pse

Hrana za pasje mladiče

Hrana za pasje mladiče

Dehidrirana hrana

Dehidrirana hrana

Izdelki

2 izdelkov
-15 %
Tickless | Mini ultrazvočni odganjalec klopov

Tickless | Mini ultrazvočni odganjalec klopov

44,99€ (-15%) 38,24€ Najboljša cena v 30 dneh: 44,99€
Vet Expert | Hot Spot Spray 100ml

Vet Expert | Hot Spot Spray 100ml

11,49€

Hrana za pse ima izredno pomemben vpliv na življenje našega ljubljenčka. S pravilno in skrbno izbrano kvalitetno hrano poskrbimo za zdravje našega pasjega prijatelja. Kvalitetna hrana vsebuje visok odstotek mesa, zelenjavo, sadje, zelišča in je brez žit z visokim glikemičnim indeksom (koruza, pšenica), ter berz umetnih dodatkov, arom, barvil.

Na trgu je veliko ponudbe, zato ej odločitev kaj je za našega ljubljenčka najboljše včasih kar težka odločitev.Vsakega ljubljenčka moramo gledati individualno, saj imajo različne pasme psov tudi različne potrebe, prav tako je pomemben tudi način življenja, stopnja aktivnosti itd.

Na voljo imamo različne vrste hrane za pse:

- briketi za pse (suha hrana)

- mokra hrana (konzerve, vrečke ...)

- hladno stiskana hrana

- dietna hrana za pse (specifična prehrana za bolne živali - veterinarska dieta)

- hrana za mladiče

- dehidrirana pasja hrana

Katero vrsto hrane za pse bomo izbrali za našega ljubljenčka je odvisno od pasme, starosti, našega načina življenja...

Suha hrana je hrana, ki vsebuje majhen delež vlage. To hrano najdemo v obliki briketov  in je na trgu še vedno najbolj razširjena in tudi pri lastnikih najbolj pogosto izbrana vrsta hrane. Hranjenje predvsem s suho hrano je zaželjeno predvsem pri majhnih pasmah psov, saj so te pasme zelo nagnjene k nabiranju zobnega kamna (seveda, če našemu psu ščetkamo zobe redno vsakdan, potem ni razloga za skrb in lahko hranimo katero koli vrsto hrane).

Mokra hrana je hrana, ki ima visok delež vlage in jo najdemo zapakirano v konzerve, vrečke, v obliki klobas... Mokra hrana je odlična rešitev za pse, ki premalo pijejo, saj s to vrsto hrane zaužijejo večjo količino vode. Kadar hranimo svojo žival pretežno z mokro hrano moramo skrbeti za ustrezno in redno zobno higieno, saj se zobne obloge pri hranjenju z mokro, mehko hrano hitreje nalagajo na zobne površine. To še posebaj velja za pse manjših pasem, saj so že genetsko bolj nagnjeni k hitrejšemu nabiranju zobnih oblog.

Polvlažna hrana je hrana, ki je nekje vmes med suho in mokro hrano. V naši ponudbi imamo polvlažno hrano znamke Platinum. Gre za hrano, ki jo pridobivajo na drugačen način kakor nastajajo klasični suhi briketki. Vse sestavine se nežno kuhajo v lastnem soku brez dodane vode in na koncu nežno posušijo, do te stopnje, da še vedno ohranijo vlago in ostanejo polvlažni. Zaradi večje vsebnosti vlage so tudi pakirani v posebnih vrečkah, da ohranjajo vlago, tako vam pri naročilu 15kg hrane, pošljemo hrano, ki je zapakirana v vrečkah po 5kg. Na ta način je hrana vedno sveža in vsebuje konstantno vlago, se ne izsuši. Ta vrsta hrane je močno zastopana pri psih reševalcih, pri psih, ki so športno aktivni, v treningih (hrana je izredno kvalitetna in okusna, zato psi nanjo radi trenirajo).

Hladno stiskana hrana se je na trgu pojavila ne dolgo nazaj. Gre za hrano, ki je pripravljena z drugačnim postopkom priprave, tako imenovanim hladnim stiskanjem pri nižjih temperaturah. Hrana je močno zastopana v zadnjem času pri psih z raznimi zdravstvenimi težavami (alergije, občutljivost...). V naši ponudbi najdete znamki Forthglade in Prins.

Nazaj na vrh

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506