Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Priboljški in prigrizki za pse

V kategoriji vas čakajo najkakovostnejši in okusni priboljški za pse. Od zdravih žvečk, do okusnih nagrad za trening. Naša izbira prigrizkov za pse bo navdušila vse kosmatinčke.

Preberite več
Naravni priboljški za pse

Naravni priboljški za pse

Pasji piškoti

Pasji piškoti

Kosti za pse

Kosti za pse

Bikovke in suhomesnate žvečke

Bikovke in suhomesnate žvečke

Dentalni priboljški za čiščenje in nego zob za pse

Dentalni priboljški za čiščenje in nego zob za pse

Priboljški in prigrizki za pse. Skoraj vsak pes izredno obožuje hrano. Njihova ušesa se napnejo že ob zvoku šumenja zavojčka, močni nosovi pa lahko zaznajo vonj po priboljških hitreje, kot rečete sedi! Zaradi njihove ljubezni do hrane jih je na splošno precej enostavno trenirati s priboljški.

Priboljški in prigrizki so izvrstna izbira za trening ali pa samo razvajanje vašega psa. Seveda upoštevajte smernice na zavoju priboljška, da pes ne bo imel težav s povišano telesno težo. Količino priboljškov uskladite s količino dnevnih obrokov.

V naši spletni trgovini najdete vse kar potrebuje za trening ali razvajanje vašega psa:

Priboljški niso uporabni samo za trening, ampak lahko vašemu psu nudijo dodatna hranila in vitamine. Pazite, da z dodajanjem prigrizkov ne boste preveč presegli dnevnih potreb po hranilih za vašega psa.

Zakaj pasji priboljški?

Verjetno se tudi vi radi kdaj posladkate. Priboljški in prigrizki so nepogrešljiva motivacija za trening. Pa ne samo to nekateri pasji priboljški, kot so denimo bikovke, spodbujajo naravno žvečenje in grizenje psa. Z njimi si tudi drgnejo zobe, kar pripomore k zmanjševanju zobnega kamna.

Kakšen pasji priboljšek izbrati

Izbira pasjih priboljškov je odvisna od velikosti in starosti vašega psa, ter njegovih navad in značaja. Ne glede na to, pa vam bodo koristili spodnji nasveti.

Za mladiče: Izberite mehkejše priboljške, ki so enostavni za žvečenje in bogati z hranili, potrebnimi za rast in razvoj.

Za aktivne pse: Priboljški z visoko vsebnostjo beljakovin so odlični za pse, ki porabljajo veliko energije.

Za pse z alergijami ali posebnimi prehranskimi potrebami: Izbirajte hipoalergene priboljške ali take brez žit, če ima vaš pes posebne prehranske omejitve.

Za starejše pse: Priboljški, ki podpirajo sklepno zdravje in so nizki v kalorijah, so idealni za starejše pse.

Vsak pes je edinstven, zato je pomembno najti priboljšek, ki bo ustrezal njegovim individualnim potrebam in mu hkrati zagotovil veselje in zadovoljstvo.

Dodatni napotki

Upoštevajte dnevne potrebe po hranilih za vašega psa. S priboljški jih lahko hitro presežete.

Prav tako pazite, da ne pride do zadušitve. Načeloma je potrebno psa vedno imeti pod nadzorom pri igri ali hranjenju s priboljški.

Nazaj na vrh

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506