Nalaganje
Brezplačna dostava za naročila nad 38€ (DPD)

V izbrani kategoriji ni produktov.

Poišči druge produkte

Transporter za mačke je nujna oprema vsakega mačjega lastnika. Transportni boksi niso uporabni samo takrat, ko greste na dopust, potrebovali jih boste tudi, ko mačka peljete k veterinarju, ali pa celo na letalo. Praktično skoraj vedno, ko vaša mačka zapusti hišo.

Na voljo so vam različni transporterji, najbolj pogosta sta trdi transportni boks in pa mehkejše torbe za mačke. Čeprav so torbe na prvi pogled udobnejše, je transportni boks za mačke boljša izbira.

Transporter mački med prevozom in prenašanjem nudi varno zavetje, obenem pa ji preprečuje, da bi vas motila med vožnjo. Trdi transportni boksi so odporni tudi na udarce.

Na kaj biti pozoren, ko izbirate transporter za mačke?

Ko izbirate transporter za mačke bodite pozorni na njegovo težo, kako udoben je za nošnjo, na zračnost, način zapiranja/odpiranja, notranjo podlago in nenazadnje velikost. Mački morate zagotoviti dovolj prostora, da se lahko pretegne, obenem pa se mora počutiti varno. 

Zakaj izbrati boks iz plastike?

Plastični boksi so varnejši in bolj odporni proti trkom. V primeru zavojev ali drugega gibanja, nudijo mački boljšo oporo.

Plastični transporter je tudi lažje očistiti, kot tiste iz blaga. 

Ostali napotki za transport mačk

Mačji transporter naj postane drugi dom mačke. Nanj se bo mačka morala privaditi, zato ga postavite v bližino njenega bivalnega prostora oz počivališča. Za začetek lahko odstranite zgornji del in vrata. V transporter položite igrače in priboljške, da bo mačka vanj vstopila prostovoljno. 

Ko se mačka v transporterju počuti udobno, lahko začnete z krajšimi intervali zapiranjem boksa. Postopoma podaljšujte čas, ki ga vaša mačka preživi v nosilki. S tem uvajanjem bo potovanje minilo brez večjega stresa.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506