Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)
5 izdelkov
košara za na prtljažnik kolesa za pse

Trixie | Košara za na prtljažnik kolesa

89,99€
TRIXIE košara za kolo črna pletena

Trixie | Košara za na prtljažnik kolesa

62,50€
Pletena košara za kolo spredaj TRIXIE- črna

Trixie | Pletena košara za kolo črna

44,99€
Košara za kolo Atlas Rapid FERPLAST

Ferplast | Atlas Rapid 20 košara za kolo

85,79€
Več
košara za psa za na kolo trixie

Trixie | Košara za na prtljažnik kolesa

86,90€
Več

Košare za kolo za psa so idealne za krajša potovanja in izlete z vašim psom. Pasje košare za kolo so primerne predvsem za pse manjših in srednjih rasti, vožnja s kolesom pa je za pse izredno zabavna.

Manjši psi se običajno hitro utrudijo in tako jih morate preostanek poti nositi s seboj. S pasjo košaro za kolo pa psa enostavno namestite v košaro in se z njim odpeljete na želeno lokacijo ali po opravkih.

Izbirate lahko med različnimi modeli. Na voljo so plastične košare, pletene košare in platnene košare za kolo. Nekatere lahko montirate zadaj, večino pa na prednje krmilo kolesa. Košara za "bicikl" je primerna tudi za prevažanje mačk.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu košare za kolo

Pasovi za privez. Nekatere košare za kolo imajo paščke, s katerimi oz. na katere lahko psa privežete. S tem mu preprečite skok iz košare.

Pokrov košare. Določene košare so brez pokrovov, pri drugih je ta platnen ali pa kovinski. Pokrov je priporočljiv pri psih, ki radi pobegnejo.

Žepki. Običajno s psom na pot vzamete tudi povodec, priboljške, mogoče posodico za vodo. Pri manjših psih lahko vse pasje produkte pospravite v košaro ali nahrbtnik, vseeno pa so dodatni žepi priročni.

Namestitev spredaj ali zadaj. Košaro za psa lahko montirate zadaj ali spredaj. Montaža spredaj omogoča večji nadzor nad psom, je pa ob večji teži psa oteženo zavijanje. Pri težjih psih priporočamo montažo zadaj.

Funkcionalnost. Pasje košare so lahko odlične tudi za hiter skok v trgovino, saj vanje lahko pospravite živila. Nekatere lahko služijo tudi kot nadomestna postelja.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506