Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)
Ovratnice za pse

Ovratnice za pse

Oprsnice za pse

Oprsnice za pse

Avtomatski povodci (FLEXI) za pse

Avtomatski povodci (FLEXI) za pse

Navadni povodci za pse

Navadni povodci za pse

Sledni povodci za pse

Sledni povodci za pse

Halti proti vlečenju za pse

Halti proti vlečenju za pse

Športni povodci za tek in hojo

Športni povodci za tek in hojo

V naši trgovini so vam na voljo kvalitetni povodci, ovratnice za pse in oprsnice . Pri povodcih lahko izbirate med avtomatskimi FLEXI povodci , ki so zelo priljubljeni. Na voljo so tudi navadni in sledni povodci, ter športni povodci za tek . Če je vaš pes nemiren, bodo odlična izbira Halti povodci proti vlečenju . Hladilni ovratniki so odlični za pse, ki jim je poleti pretirano vroče.

Povodec in ovratnica, ali oprsnica?

Kaj izbrati? Večna dilema. Nekateri pasji lastniki imajo rajši ovratnice, spet drugi oprsnice. Priporočamo vam, da začnete z ovratnico s povodcem. Pasje oprsnice so zasnovane tako, da so sicer bolj udobne za psa, a obenem tudi bolj moteče. Enostavnega odgovora ni in najverjetneje boste morali preizkusiti oboje in potem ugotoviti kaj bolj ustreza vam in vašemu psu.

Izbira velikosti pasje ovratnice

Pasja ovratnica ne sme biti pretesna in ne preveč ohlapna. Najbolj pogosto pravilo je, da mora pes imeti za dva prsta prostora med ovratnico in vratom. Ovratnica ne sme biti preveč zategnjena, saj s tem psa dušite in se lahko poškoduje. Če je ovratnica zapeta preveč ohlapno, pa se lahko sname.

Zmanjšanje in večanje obsega je enostavno na vseh ovratnicah.

Vzemite v zakup, da mladički rastejo zelo hitro.Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506