O nas

Pozdravljeni v spletni trgovini PasjaHrana.net!

V naši spletni trgovini boste našli kakovostne izdelke za oskrbo psov in mačk, pa tudi kuncev, malih glodalcev, dihurjev in ptic. Seveda pa nismo pozabili tudi na Vas; saj pod rubriko za lastnike najdete tudi prikupne izdelke za Vas.

Izdelke, ki jih najdete v naši ponudbi, skrbno izbiramo na podlagi naših dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja, saj se zavedamo, da je za Vaše hišne ljubljenčke dobro le najboljše. Redno sledimo tudi svetovnim trendom in novostim, ter stalno iščemo še boljše izdelke. Vsak izdelek testiramo in skrbno preučimo, preden ga uvrstimo v našo ponudbo. Ponujamo le izdelke, s katerimi so zadovoljni tudi naši hišni ljubljenčki.

Smo mlad in nadobuden kolektiv, predvsem pa veliki ljubitelji živali. Naša prednost pred ostalimi ponudniki izdelkov za male živali je, da imamo v svojem kolektivu tudi veterinarko, ki svoje strokovno znanje in izkušnje uporablja pri izbiri izdelkov za Vaše štirinožne prijatelje.

Klara Krek, dr.vet med., pa je poleg tega, da je veterinarka  tudi pasja frizerka z dolgoletnimi izkušnjami v negovanju in urejanju psov, tudi mačk in drugih malih živali. Ker želimo Vašim ljubljenčkom ponuditi le najboljše zanje, Vam bo naša veterinarka z veseljem svetovala pri izbiri izdelkov in pripomočkov zanje

Klara Krek, dr. vet. med.

Lahko nam pišete po elektronski pošti na info@pasjahrana.net ali nas pokličete na tel. številko 031/420-506. Z veseljem Vam bomo odgovorili na Vaša vprašanja.

Največ nam pomeni zadovoljstvo naših strank, zato bomo veseli tudi vsakega Vašega mnenja in pripombe. Trudili se bomo, da bo naša ponudba hrane, prehranskih dodatkov, različnih pripomočkov, opreme in  igrač za male živali vedno večja, ter v prvi vrsti najkvalitetnejša. Izbira kakovostnih izdelkov je najboljša naložba za zdravje in dolgo življenje Vaših ljubljenčkov!

Ker jih imate tako kot mi najraje in jim privoščite le najboljše!

 

Vaša spletna trgovina za male živali PasjaHrana.net😊