Nalaganje
Brezplačna dostava za naročila nad 38€ (DPD)

Opis

BIOKAT'S ECO LIGHT POSIP ZA MUCE
Naravna rastlinska vlakna – biološko razgradljivo. Izvrstna absorpcija vonjav.
- 25 dni- do 700 % vpojnost;
- lahko se odvrže v WC školjko;
- lahek za prenašanje;
- se grudi;
- brez prahu;
- brez raznašanja posipa iz mačjega stranišča.
Eco light posip za mačke je zelo učinkovit in izdaten. Peleti so narejeni iz rastlinskih vlaknin in so zelo vpojni. 3-krat dnevno odstranite grudice. Posipa ni potrebno odstraniti v celoti, ampak ga samo dosipate. Osnovno polnjenje lahko ostane v mačjem stranišču od 4 do 6 tednov. To pakiranje zadostuje za 25 dni.
Posebna cevasta struktura rastlinskih vlaken omogoča, da so neprijetne vonjave dolgo absorbirane. S tem se dolgoročno onemogoči nastanek neprijetnih vonjav.
Do 700 % vpojnost Biokat's Eco Light posip je naravni posip iz rastlinskih vlaken, ki delujejo kot goba. Popolnoma vpije vse tekočine in tvori grude, v katerih se zraven tekočine vežejo tudi neprijetne vonjave.
Biokat's Eco light je zelo lahek za prenašanje. Do 50 % lažji od glinenih posipov. Posamezne grude lahko higienično in enostavno odstranite. Grude lahko odvržete v wc školjko eno po eno, ne vse naenkrat! Pustite, da se raztopijo in jih potem sperite. Ostali posip (celotno vsebino mačjega stranišča) ni primerno odstranjevati s pomočjo WC školjke, ampak ga lahko odvržete na kompost ali v biološke odpadke. Upoštevajte komunalna navodila. Biološko razgradljivo – posip lahko kompostirate. Okolju prijazno. Več informacij najdete na www.biokats.info.
Embalažo hranite izven dosega živali in otrok – nevarnost zadušitve. Hranite v suhem prostoru!

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506