Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Opis

Feromon, uporabljen v Beaphar CatComfort je klinično dokazana, preprosta in učinkovita rešitev za pomiritev mačk in zmanjšanje nezaželenega obnašanja.


Uporaba feromonov, prepoznanih s strani vaše mačke pomaga, da se doma počuti sproščeno in pomaga preprečevati in nadzorovati reakcije, povezane s tesnobo, kot so praskanje in sprememba okolja - selitev, novost v domu ali premik pohištva. Prekomeren nivo stresa lahko pri mačkah občasno vodi do resnih kliničnih bolezni.


Feromon je kopija mačjega obraznega feromona, katerega mačke same proizvajajo in jim sporoča, da je sprememba okolja varna. To je lahko v veliko pomoč, ko prinesete v dom novo mačko in ji tako pomagate pri hitrejši prilagoditvi v novo življenjsko okolje. 


Beaphar CatComfort ne bo vplival na druge živali v gospodinjstvu ali mačke uspaval in ga lahko uporabite ob kateri koli uporabi zdravil za mačko.


Električni razpršilec uporabite v prostoru, v katerem se vaša mačka največ zadržuje; uporabljajte ga konstantnoin ga ne ugašajte. Po 30 dneh uporabe zamenjajte polnilo.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek Beaphar | Električni razpršilec s polnilom proti stresu za mačke 48ml (39130) ponovno na zalogi.

Nazaj na vrh 031420506