Brezplačna poštnina nad 38 eur (DPD)
5. ROJSTNI DAN - 15% POPUST (na vse redne cene razen na vet.zdravila brez recepta) s kodo RD15

Opis

Beaphar No Stress razpršilec je odlična rešitev za pomirjanje vašega ljubljenčka, saj v prostor sprošča naravne izvlečke baldrijana, ki je poznan po svojih pomirjujočih lastnostih.

Polnilo (30ml) zadostuje za približno 4 tedne in v tem času zmanjšuje stres ter neželena vedenja pri mačkah vseh starosti. Pomirja mačke med stresnimi dogodki kot je prihod novega ljubljenčka, selitev, nevihta, ognjemet ter zmanjšuje vedenjske težave kot so uničevanje, markiranje, ločitvena tesnoba …Sestava

Sestava: Naravni izvlečki baldrijana in sivke.

Navodila za uporabo

Navodila za uporabo: Odvijte pokrovček iz polnila. Nataknite polnilo na razpršilec in vtič vstavite v električno vtičnico. Ko tekočina iz polnila izhlapi, odstranite uparjalnik iz vtičnice. Razpršilo zadostuje za površino do 50m2. Za optimalen učinek ga vstavite v vtičnico na območju, kjer se vaš ljubljenček pogosto zadržuje. Delovati začne približno 1 uro po priključitvi.


Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek Beaphar | Električni razpršilec za lajšanje stresa pri mačkah 30ml (Pakiranje 1 kos) ponovno na zalogi.

Nazaj na vrh 031420506