Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Intersand | Extra Classic pesek za mačke z vonjem otroškega pudra 14kg

Intersand

Intersand Extra classic je narejen iz naravne gline, ter blokira sproščanje amonijaka.

Preberite več

Intersand | Extra Classic pesek za mačke z vonjem otroškega pudra 14kg

Intersand

Intersand Extra classic je narejen iz naravne gline, ter blokira sproščanje amonijaka.

Preberite več
Pakiranje 14kg
24,99€
-
+
Za prejem pasjih točk se registrirajte.
Intersand | Extra Classic pesek za mačke z vonjem otroškega pudra 14kg
24,99€
- +

Opis

Intersand Extra classic je narejen iz naravne gline, ter blokira sproščanje amonijaka.  Zahvaljujoč »smart odour shieled« tehnologiji nevtralizira vonj urina in blata za več kot 40 dni.

OdourLock pesek je 99,9% brez prahu in ne pušča sledov na tleh ali pohištvu. Poleg tega pa je zelo mehak in udoben za vašo mačko. Zahvaljujoč stranskemu ročaju ga je enostavno prevažati, izdelan pa je v Quebecu v Kanadi.

Optimalna kontrola neprijetnih vonjav več kot 40 dni.

• Ne škoduje respiratornemu sistemu ljudi in mačk.

• Hitro in enostavno čiščenje v okolju, kjer biva več mačk.

• Prijeten vonj se aktivira ob stiku z vlago.

• Preizkušen s strani veterinarjev.


Mačje stranišče brez amonijaka

Zahvaljujoč patentirani tehnologiji OdourLock pesek nevtralizira tvorbo amonijaka in na edinstven način preprečuje neprijetne vonjave urina in iztrebkov. Mačji urin sam po sebi ne vsebuje amonijaka, le ta pa nastane ob stiku urina s kisikom, posledično pa pride do razvoja bakterij. Tvorba amonijaka povzroča neprijetne vonjave. 

Ultra vpojen pesek

OdourLock pesek je narejen iz 100 % čiste naravne gline, natrijevega bentonita. Ta mineral, ki je bistveni del naše ekskluzivne formule je pridobljen neposredno iz rudnikov v Wyomingu. Velika kapaciteta in hitra vpojnost našega peska omogočata nastanek manjših in bolj čvrstih grudic, kar močno olajša vsakodnevno čiščenje in vzdrževanje higiene. 

OdourLock lahko vpije kar do 6-kratno količino svoje teže. Ker ustvari manj odpadkov, traja dlje kakor konkurenčni izdelki in vas zato stane manj. Z njegovo uporabo lahko letno količino porabljenega peska zmanjšate za kar do 45 %!

Čisto, zdravo okolje brez prahu

Zahvaljujoč najsodobnejšim proizvodnim procesom, vam ponujamo pesek, ki se ne praši, kar je primernejše za vse mačke, še posebej dobro pa se obnese pri tistih mačkah in lastnikih mačk, ki trpijo zaradi astme ali alergije na prah. Zaradi svoje edinstvene formule, ki temelji na glini, je pesek mehak in mačke ga naravnost obožujejo.


Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506