Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Premiere | Posip za mačke Multi-Cat Carbon Control

Premiere

Vrhunski sprijemljivi posip s prijetnim svežim vonjem.

Preberite več
Premiere | Posip za mačke Multi-Cat Carbon Control
21,99€

Opis

PREMIERE Multi-Cat Carbon Control je vrhunski sprijemljivi posip s prijetnim svežim vonjem. Sredstvo Aromaguard™* zagotavlja dolgotrajno zaščito pred bakterijami. Zaradi izjemne sestave je odličen za gospodinjstva z več mačkami, saj vsebuje aktivno oglje.

Visoko-učinkovito aktivno oglje ima posebno molekularno strukturo, ki absorbira neprijetne vonjave. Aktivno oglje je povsem naraven izdelek, izdelan iz trajnostnih organskih surovin. Aktivno oglje je posebej obdelano, da njegovi delci ne puščajo madežev in ohranjajo tačke čiste.

PREMIERE Multi-Cat Carbon Control je zelo vpojen naravni izdelek iz naravne gline (bentonit). Nastale grudice so majhne in ploščate in se ne prilepijo na spodnji del stranišča, kar pomeni, da v njem ni ostankov in zato tudi ne neprijetnih vonjav.

Zarado sestave v Multi-Cat Carbon Control posipu za mačke tudi po 72 urah ni mogoče odkriti pomembnejše rasti bakterij. Njegov svež vonj je obogaten s snovjo Aromaguard™*, ki preprečuje rast bakterij.

Drobna zrna in skorajda brez prahu!

Navodila za uporabo:

  1. Mačje stranišče napolnite s plastjo posipa Multi-Cat Carbon Control, visoko približno 6 do 8 cm.
  2. Trdne delce in grudice odstranite vsakodnevno.
  3. Dodajte ustrezno količino svežega posipa Multi-Cat Carbon Control.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek Premiere | Posip za mačke Multi-Cat Carbon Control (Pakiranje 12L) ponovno na zalogi.

Nazaj na vrh 031420506