Nalaganje
ACANA -20% S KODO: ACANA2023

Opis

PREMIERE White Sensation Blue Control je mačji posip za mačke. Gre za sijoče bel sprijemljivi posip s prijetnim svežim vonjem. Sredstvo Aromaguard™* zagotavlja dolgotrajno zaščito pred bakterijami.

Kaj je BLUE CONTROL? V pesku so dodane svetlo modre perlice, ki se ob stiku z urinom spremenijo v temno modre, tako lahko vsako grudico opazite še preden jo zavohate.

Bele perlice so izdelane iz naravne snovi in se ponašajo s protibakterijskim učinkom, ki prepreči neprijetne vonjave. Te granule zanesljivo vežejo neprijetne vonjave v svojem središču. Spojina NaHCO3 je naraven izdelek, modra barva je varna za uživanje in biološko razgradljiva. Njegov svež vonj je obogaten s snovjo Aromaguard™*, ki preprečuje rast bakterij.

Je izjemno vpojen in se močno grudi!

PREMIERE White Sensation Blue Control je zelo vpojen naravni izdelek, izdelan iz naravne gline (bentonit). Njegove drobne granule lahko prenesejo svojo večkratno težo in urin takoj sprimejo v grudice. Nastale grudice so majhne in ploščate in se ne prilepijo na spodnji del stranišča, kar pomeni, da tam ni ostankov in zato tudi ne neprijetnih vonjav.

Drobno mlet in skorajda brez prahu!

PREMIERE White Sensation Blue Control je skorajda brez prahu, zato je še posebej primeren za mačke z občutljivimi dihali in tačkami. Poleg tega med polnjenjem stranišča na tleh ali pohištvu ostane zelo malo prahu.


Navodila za uporabo

  1. Mačje stranišče napolnite s plastjo posipa White Sensation Blue Control, visoko približno 6 do 8 cm.
  2. Trdne delce in grudice odstranite vsakodnevno.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506