Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Beco | Eko posoda Siva

Beco

Novi klasični model BecoBowl eko posod v brezčasni obliki in fantastičnih barvah!

Preberite več

Beco | Eko posoda Siva

Beco

Novi klasični model BecoBowl eko posod v brezčasni obliki in fantastičnih barvah!

Preberite več
Velikost S (0.7L)
12,99€
-
+
Velikost L (1.65L)
14,99€
-
+
Za prejem pasjih točk se registrirajte.
Beco | Eko posoda Siva
12,99€

Opis

Novi klasični model BecoBowl eko posod v brezčasni obliki in fantastičnih barvah! Narejene so iz edinstvenega materiala na osnovi rastlinskih vlaken. Prav ta material naredi te okolju prijazne posode še nekaj bolj posebnega. Posode so namreč trajnostne in popolnoma biorazgradljive ko jih prenehamo uporabljati.

Oblikovane so tako da so okolju prijazne in funkcionalne, odporne in trpežne.

Primerne so za pranje v pomivalnem stroju in bodo v gospodinjstvu svojo vlogo uspešno opravljale dolga leta.

Na voljo v 2 različicah.

ZAKAJ SO POSODE BECOBOWL NEKAJ POSEBNEGA?

Najpomembnejši material pri BecoPets je nadomestek plastike iz naravnih rastlinskih vlaken. To je v bistvu biokompozit – kar pomeni, da je mešanica biorazgradljivih materialov. Okoli 80% tega materiala je iz bambusovih vlaken in riževih luščin. Slednje so stranski produkt pri proizvodnji riža, ki se navadno zavrže. Bambus je vrsta trave in raste izredno hitro, to pa pomeni, da je za razliko od dreves možno bambus trajno gojiti in koristiti. Oba materiala sta pomešana z rastlinsko smolo, narejeno iz aminokislin. Prav ta smola pa tudi veže vsa vlakna skupaj. Kar pa je še pomembneje – omogoča da se mešanica tudi razgradi.

Če postavimo izdelek iz rastlinskih vlaken na toplo, vlažno mesto (npr. kompost) ali pa ga zakopljemo v zemljo, se začne rastlinska smola razgrajevati. To omogoča tudi razkroj vlaken in končno se celoten izdelek biološko razgradi. Ta proces navadno traja 2 do 3 leta, odvisno od okoljskih razmer.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506