Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)

Opis

Glukozamin za pse in mačke pripomore k ohranjanju zdravih sklepov in preprečevanju starostno degenerativnih sprememb hrustanca. Primeren je tako za mlade pse v razvoju in starejše pse z že obstoječimi težavami. Marsikdo ga pozna tudi pod imenom "tablete za sklepe".

Priporočamo preventivno doziranje tako mladim psom in mačkam, ter pri starejših psih, da jim olajšamo težave.

Zakaj glukozamin za pse in mačke

Psi in mačke neprestano tekajo okoli in skačejo. Povsem normalno je, da se sklepi ob takšni uporabi obrabijo. Glukozamin je odlična pomoč pri težavah s sklepi vseh mačk in psov. Z dodajanjem glukozamina se sklepi vaših živali obrabljajo počasneje, hrustanec se obnavlja hitreje, sklepi pa so tudi bolje podmazani.

Kako glukozamin deluje

Glukozamin v kombinaciji z MSM (Methylsulfonylmethane) je idealen prehranski dodatek za sklepe psov. MSM/GLUKOZAMIN tablete zagotavljajo 1000mg MSM-ja in glukozamina na eno tableto. Sklepi bodo ob doziranju glukozamina dalj časa ostali voljni in prožni, zavira pa tudi nastanek poškodb in sicer normalno obrabo sklepov. Pripomore k prožnim in odpornim sklepom, obnavlja pa tudi sklepno (sinovialno) tekočino, ki sklepe podmazuje in zagotovi lažje gibanje sklepov. MSM je organski vir žvepla, ter tako optimizira kakovost mišičnih beljakovin, ima tudi ugoden vpliv na staranje sklepov in kosti, šibkih mišic in kit.

Težave, ki jih lajša glukozamin

Dodajanje glukozamina za pse in mačke lajša vse težave, ki so povezane s sklepi in obrabo hrustanca.

  • artritis
  • osteoartritis
  • artroza
  • displazija kolkov
  • displazija komolca
  • šepanje
  • zmanjšana aktivnost zaradi bolečih sklepov

Pripomore k preprečevanju zgoraj omenjenih težav in njihovem kasnejšem pojavu. Koristen pa je tudi za pse, ki se s temi težavami že spopadajo saj deluje preventivno.

Za katere pse in mačke je smiselna uporaba glukozamina

Uporaba prehranskega dodatka glukozamina in MSM-ja je primerna za vse vrste mačk in psov. Dozirate ga lahko mladičkom, ki se še razvijajo, aktivnim psom, ki veliko skačejo in tečejo, ter ostarelim psom, ki že imajo težave s sklepi, ali pa jih šele kažejo.

Primerno za:

- pse, ki že imajo poškodovane okončine (sklepi, kolki...)
- starejše pse, za boljšo in bolj dolgotrajno vitalnost
- pse, ki že imajo težave pri gibanju
- pse, ki so poškodovani ali okrevajo po poškodbi
- mlade pse, ki se še razvijajo
- aktivne pse (IPO, metanje žogice, frizbija, agility, flyball, igra z drugimi psi…)

Priporočeno doziranje:

psi in mačke pod <10kg: 1/2 tablete/dan
psi med 10-20kg: 1 tableta/dan
psi med 20-30kg: 1 in 1/2 tablete/dan
psi med 30-40kg: 2 tablete/dan

PREHRANSKI DODATEK GLUKOZAMINA JE ZA NAJBOLJŠE REZULTATE POTREBNO DOZIRATI VSAJ 3 MESECE. KASNEJE DOZO ZMANJŠATE ZA POLOVICO IN VZDRŽUJETE

Sestavine 1 tablete za sklepe - 1400mg:

MSM (Methylsulfonylmethane) 556mg, Glukozamin sulfat 444mg, veziva (microcristalyne, celuloza, PEG 4000, glyceryl dibehenate, hidrogenirano olje bombažni semen), sredstva proti strjevanju (stearinska kislina, smukec, škrob).

Stranski učinki uporabe glukozamina pri psih in mačkah

Stranski učinki uporabe glukozamina pri psih in mačkah so izjemno redki, uporaba prehranskega dopolnila pa je priporočljiva in varna.

Pri zelo občutljivih psih lahko pride do manjših prebavnih težave.

Držite se navodil za odmerjanje glede na težo hišnega ljubljenčka.

Mnenja

Polonca Z.

Ocena uporabnika Polonca Z. je 5 od 5

Glukozamin kupujemo že dlje časa, saj po poškodbi hrbtenice, zaradi napada drugega psa, zelo pomaga naši psički, da se lahko giblje. Priporočam vsem psom, ki imajo bolečine v sklepih in hrbtenici.

Anja B.

Ocena uporabnika Anja B. je 4 od 5

Sem šele na začetku uporabe, tako da upam da bo delovalo🤞.

vita k.

Ocena uporabnika vita k. je 5 od 5

Imam že 12 let staro mešanko nemška doga in nemški ovčar. Ker je zelo velika se težko dviguje in se giblje. glukozamin sem ji že večkrat naročila, ker ji neverjetno pomaga.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke

Obvesti me

Vnesite svoj e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek Fides | Glukozamin za pse in mačke +MSM - 100 tablet (Pakiranje 100 tablet) ponovno na zalogi.

Nazaj na vrh 031420506