Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)
Fypryst Combo | Ampula za zelo velike pse nad 40kg
12,99€
- +

Opis

Fypryst Combo ampule za zelo velike pse (nad 40kg) vsebujejo fipronil in S-metopren, ki žival 1 mesec zanesljivo in preverjeno ščitita pred bolhami in klopi.

Deluje tudi na razvojne oblike bolh in tako preprečuje njihovo razmnoževanje. Uporablja se lahko tudi pri brejih in doječih živalih ter mladičih od 8. tedna starosti. 

Prednost Fyprysta Combo je posebna pipeta, ki omogoča hiter, enostaven in varen nanos zdravila. Mednarodno združenje za medicino mačk ji je podelilo nagrado easy to give.OPOZORILO!

Pred uporabo natančno preberite navodila! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z veterinarjem!

Ampule shranjujte nedosegljive otrokom!

Sestava

Učinkovine: fipronil 402 mg, (S)-metopren 361.80 mg.

Pomožne snovi: butilhidroksianizol (E320) 0.80 mg, butilhidroksitoluen (E321) 0.40 mg.

Navodila za uporabo

Navodila za nanos: 

Merilno kapalko vzemite iz ovojnine, držite pokončno in zavrtite pokrovček in ga odstranite z merilne kapalke.  Pokrovček obrnite na nasprotni konec, ga nastavite na merilno kapalko in ga potisnite na merilno kapalko in zavrtite, tako da tesnilo poči, nato ga odstranite.

Na področju vratu, nad lopaticami razmaknite dlako, tako da vidite kožo. Konico merilne kapalke nastavite na kožo in merilno kapalko počasi stiskajte na , da izpraznite vso njeno vsebino na ustrezno mesto na koži.

Opozorilo!


Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarsko zdravilo, ki ni na recept.
  • Navodilo za uporabo najdete pod zavihkom.
  • Ob nakupu izbranega veterinarskega zdravila, ki ni na recept, potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Za dodatno pomoč in nasvet so vam z veseljem na voljo naši veterinarji na tel. številki 031 420 506 ali preko elektronske pošte info@pasjahrana.net

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506