Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)
Kiltix | Ovratnica za velike pse L - 70cm
25,99€
- +

Opis

Kiltix ovratnica za pse, ki zatira klope in bolhe pri psih.

Kiltix ovratnica se uporablja za uničevanje in zatiranje klopov (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) in bolh (Ctenocephalides canis / felis) pri psih.

Ovratnica začne delovati v 24h po namestitvi in deluje do 7 mesecev, če jo žival nosi neprekinjeno. Obdobje učinkovitosti ovratnice je odvisno do dolžine, gostote in stanja dlake, aktivnosti psa in stopnje infestacije okolja.


Ovratnica dolžine 70 cm je namenjena uporabi pri velikih psih.OPOZORILO!

Pred uporabo natančno preberite navodila! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z veterinarjem!

Sestava

Učinkovini: flumetrin, propoksur.

Navodila za uporabo

Odmerjanje in pot uporabe
Za velike pse uporabite ovratnico, dolgo 70cm. Ovratnico namestite na vrat živali. Samo za zunanjo uporabo.

Nasveti o pravilni uporabi zdravila
Tik pred uporabo vzemite ovratnico iz zaščitne ovojnine ter poravnajte in odstranite plastične nosilce na notranji strani ovratnice. Ovratnico ohlapno pritrdite živali okoli vratu (med ovratnico in vratom naj bo prostora za dva prsta) in potegnite presežek ovratnice skozi zaponko. Odrežite presežek, ki je daljši od 2 cm. Redno preverjajte, ali je ovratnica pravilno nameščena. Pred kopanjem ali plavanjem psu odstranite ovratnico in jo ponovno namestite na suho dlako. Pes naj ima ovratnico nameščeno ves čas. Ovratnica deluje protizajedavsko med gibanjem ali mirovanjem živali. Klopi bodo poginili in nato odpadli z gostitelja v roku od 24 do 48 ur po infestaciji, praviloma pred prvim obrokom krvi. Po namestitvi deluje ovratnica proti klopom in bolham do 7 mesecev. Pritrditve posamičnih klopov po zdravljenju ne moremo izključiti. Zaradi tega v primeru neugodnih razmer ne moremo v celoti izključiti možnosti okužbe s prenosljivimi boleznimi preko klopov.

Opozorilo!


Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarsko zdravilo, ki ni na recept.
  • Navodilo za uporabo najdete pod zavihkom.
  • Ob nakupu izbranega veterinarskega zdravila, ki ni na recept, potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Za dodatno pomoč in nasvet so vam z veseljem na voljo naši veterinarji na tel. številki 031 420 506 ali preko elektronske pošte info@pasjahrana.net

Mnenja

Martin N.

Ocena uporabnika Martin N. je 5 od 5

L.p pri vas sem naročil izdelke mi odgovarja ,zadovoljen ,.martin

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506