ZAŠČITO PRED KLOPI IN BOLHAMI- AMPULE IN OVRATNICE (FORESTO) NAJDEŠ POD ZAVIHKOM VET.ZDRAVILA

Knjiga | Kdor ZaKuha Ta Poje

Maček, ki kuha? Saj ni res. O pa je. In, ne le kuha...Kar pošteno eno zaKuha;)

Preberite več

Knjiga | Kdor ZaKuha Ta Poje

Maček, ki kuha? Saj ni res. O pa je. In, ne le kuha...Kar pošteno eno zaKuha;)

Preberite več
Pakiranje 1 kos
29,99€
-
+
Za prejem pasjih točk se registrirajte.
Knjiga | Kdor ZaKuha Ta Poje
29,99€
- +

Opis

Preko opisanega postopka in fotografij v knjigi lahko otroci čisto sami brez pomoči staršev pripravijo okusne zajtrke, kosila, večerje, malice in prigrizke. V kuharsko knjigo, ki je pred vami lahko otroci zapišejo tudi svoje recepte in tako ustvarijo nepozabne spomine na sladke otroške dni.

Maček, ki kuha? Saj ni res. O pa je. In, ne le kuha...Kar pošteno eno zaKuha;)

Skupaj z navihanimi junaki deklicama Vito, Oljo in mačkonom Didijem spoznate, zakaj je kuhanje tako zabavna in ustvarjalna igra. 

Postopki 21 okusnih jedi so opisani z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI, kar omogoča kuhanje že mlajšim kuharjem začetnikom. 

Preko opisanega postopka in fotografij lahko otroci čisto sami brez pomoči staršev pripravijo okusne zajtrke, kosila, večerje, malice in prigrizke. V knjigi najdete tudi nekaj namigov za preproste igre, ki se jih lahko igrajo otroci v kuhinji s prijatelji. Prek QR kod pa izveste še več zanimivosti o hrani, ki jo pripravljate. 

V kuharsko knjigo, ki je pred vami lahko otroci zapišejo in narišejo tudi svoje recepte in tako USTVARIJO NEPOZABNE SPOMINE NA SLADKE OTROŠKE DNI.

Pred vami je prva kuharska knjiga z velikimi tiskanimi črkami. Skupaj z navihanimi junaki deklicama Vito, Oljo in mačkonom Didijem spoznajte, zakaj je kuhanje tako zabavna in ustvarjalna igra. Naj vaša kuhalnica vihti čez 21 okusnih jedi. 

V knjigi najdete tudi nekaj namigov za preproste igre, ki se jih lahko otroci igrajo v kuhinji s prijatelji. Bodite pozorni na QR kode ob strani, kjer izveste še več zanimivosti o hrani, ki jo pripravljate.

Predpasnik je narejen izpod natančnih rok šivilje Anje iz Timilujeve ustvarjalnice. Simpatični detajli pike, volančki in rožice pa so le pika na i na predpasniku in naredijo male kuharice modne tudi v kuhinji;)

Predpasnik je na voljo v eni velikosti (one size) in ustrezen za starost otroka med 3-10 let.

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506