Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)
Happy Dog

Happy Dog je visoko kakovostna prehrana za pse. Briketi so proizvedeni v družinskem podjetju na Bavarskem v Nemčiji, kjer za najvišjo kakovost skrbijo v svojem lastnem laboratoriju

Razvili so specifično recepturo pasje hrane, ki zagotavlja le najboljše za vaše pse. Pasja hrana Happy Dog vsebuje vsa potrebna hranila in zelo kakovostne beljakovine. 

V proizvodnem procesu ne uporabljajo barvil, konzervansov ali drugih dodatkov, ki bi poslabšali kvaliteto hrane Happy Dog.

Ker želijo vsakemu psu zagotoviti dolgo, zdravo in srečno življenje, so jim potrebe psov pri hrani na prvem mestu. Svojo recepturo Happy dog razvija že več kot 50 let in tako so dosegli status ene izmed najboljših znamk hrane za pse.

Uporabljajo samo dragocene, visoko kakovostne sestavine, ki v večini prihajajo z regije, kjer hrano proizvajajo (nemška Bavarska). Kar 80% sestavin hrane Happy Dog je lokalne. Izdelki prav tako ne vsebujejo GSO oz. gensko spremenjenih živil.


Happy Dog briketki so pripravljeni tako, da zagotavljajo do 90% prebavljivost, ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov in arom in so tudi brez soje. Za proizvodnjo izdelkov najvišje kakovosti so proizvodni procesi so pod strogo kontrolo kakovosti.

Vsa hrana, proizvedena pri Happy Dog ni testirana na živalih!

Pri znamki Happy Dog so razvili poseben proces obdelave pasje hrane, ki se imenuje Thermostufenmix®. Ta postopek nežne obdelave zagotavlja, da se v hrani ohranijo vsi vitamini in hranila, sveže sestavine pa so pregledane, da ustrezajo najvišjim standardom higiene.

Gre za postopek v dveh korakih, kjer se sestavine zmešajo in združijo v končni produkt, ki pristane v skledi vaših psov.

Za pse le najboljše - nemška kvaliteta! Happy Dog!

 

Najpopularnejši izdelki

Ostale blagovne znamke

Acana

Acana

Adaptil

Adaptil

Advantage

Advantage

Advantix

Advantix

Aime

Aime

AlfaVet

AlfaVet

All For Paws

All For Paws

Alma Pharm

Alma Pharm

Almo Nature

Almo Nature

Alpha Spirit

Alpha Spirit

Alpko

Alpko

Animonda

Animonda

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506