Nalaganje
Brezplačna dostava za naročila nad 38€ (DPD)
Happy Dog

Happy Dog je visoko kakovostna prehrana za pse. Briketi so proizvedeni v družinskem podjetju na Bavarskem v Nemčiji, kjer za najvišjo kakovost skrbijo v svojem lastnem laboratoriju

Razvili so specifično recepturo pasje hrane, ki zagotavlja le najboljše za vaše pse. Pasja hrana Happy Dog vsebuje vsa potrebna hranila in zelo kakovostne beljakovine. 

V proizvodnem procesu ne uporabljajo barvil, konzervansov ali drugih dodatkov, ki bi poslabšali kvaliteto hrane Happy Dog.

Ker želijo vsakemu psu zagotoviti dolgo, zdravo in srečno življenje, so jim potrebe psov pri hrani na prvem mestu. Svojo recepturo Happy dog razvija že več kot 50 let in tako so dosegli status ene izmed najboljših znamk hrane za pse.

Uporabljajo samo dragocene, visoko kakovostne sestavine, ki v večini prihajajo z regije, kjer hrano proizvajajo (nemška Bavarska). Kar 80% sestavin hrane Happy Dog je lokalne. Izdelki prav tako ne vsebujejo GSO oz. gensko spremenjenih živil.


Happy Dog briketki so pripravljeni tako, da zagotavljajo do 90% prebavljivost, ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov in arom in so tudi brez soje. Za proizvodnjo izdelkov najvišje kakovosti so proizvodni procesi so pod strogo kontrolo kakovosti.

Vsa hrana, proizvedena pri Happy Dog ni testirana na živalih!

Pri znamki Happy Dog so razvili poseben proces obdelave pasje hrane, ki se imenuje Thermostufenmix®. Ta postopek nežne obdelave zagotavlja, da se v hrani ohranijo vsi vitamini in hranila, sveže sestavine pa so pregledane, da ustrezajo najvišjim standardom higiene.

Gre za postopek v dveh korakih, kjer se sestavine zmešajo in združijo v končni produkt, ki pristane v skledi vaših psov.

Za pse le najboljše - nemška kvaliteta! Happy Dog!

 

Najpopularnejši izdelki

Ostale blagovne znamke

Acana

Acana

Almo Nature

Almo Nature

Beaphar

Beaphar

Beco

Beco

Biogance

Biogance

Boxby znamka

Boxby znamka

Bubbles&Nature

Bubbles&Nature

Bunny

Bunny

Dr.Clauder's

Dr.Clauder's

Hagen Living World

Hagen Living World

Happy Cat

Happy Cat

Hill's Science Plan

Hill's Science Plan

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506