Nalaganje
Brezplačna dostava za naročila nad 38€ (DPD)
Orijen

Orijen je visoka kvalitetna hrana za pse in mačke, ki jo proizvaja podjetje iz Kanade Champion Petfoods že vse od leta 1985. Omenjeni proizvajalec je največkrat nagrajeni proizvajalec hrane za male živali na svetu! Poslanstvo podjetja je proizvodnja vrhunske hrane za pse in mačke z visoko vsebnostjo mesa, z dodatkom sadja, zelenjave in zelišč, je brez žitaric z visokim glikemičnim indeksom, ter brez umetnih dodatkov. Visoko kvalitetna suha hrana za pse in mačke Orijen predstavlja preobrat v proizvodnji hrane za hišne ljubljenčke z izjemno bogato vsebnostjo mesa vse do 85%.

Formule hrane Orijen posnemajo prehranjevalne navade prednikov psov in mačk v divjini. Prisegajo na tako imenovani ˝whole prey˝ način prehranjevanja. Kaj to pomeni? Predniki psov in mačk v naravi (volkovi, divje mačke…) ujamejo svoj plen, ter zaužijejo njegove različne dele. Torej ne pojejo zgolj mesa, vendar tudi drobovino, notranje organe, hrustanec, kosti. Na tak način zaužijejo poleg beljakovin, tudi vlaknino (črevesna vsebina plena), vitamine, minerale in ogljikove hidrate.  Hrana vsebuje visok odstotek beljakovin in nizek odstotek ogljikovih hidratov v tako imenovanem WholePrey razmerju in brez umetnih dodatkov!

Orijen hrana vsebuje celo do 85% mesa in do 6 različnih vrst mesa v eni recepturi, sadje in zelenjavo, ter je brez žit in brez dodanih umetnih dodatkov. Meso, ki ga vsebuje hrana je le sveže ali sveže zamrznjeno, ne uporabljajo tako imenovane mesne moke. Vse sestavine so izključno regionalne, sveže, domače in pridobljene od zaupanja vrednih manjših dobaviteljev, s čimer je podjetje Champion Petfoods pridobilo zaupanje lastnikov hišnih ljubljenčkov po vsem svetu.

Pri hrani Orijen najdemo hrano v različnih okusih. Za pse:

  • Orijen Puppy: vsebuje 85% mesa, vsebuje meso purana, piščanca, ter dveh različnih vsrt rib. Hrana je primerna za mladičke vseh pasem.
  • Orijen Puppy Large breed: vsebuje 85% mesa, vsebuje meso purana, piščanca, ter dveh različnih vsrt rib. Hrana je primerna za mladičke velikih pasem.
  • Orijen Original: vsebuje 85% mesa, vsebuje meso purana, piščanca in dveh različnih vrst rib. Hrana je primerna za odrasle pse vseh pasem.
  • Orijen Regional Red: vsebuje 85% mesa, vsebuje meso 5 različnih živalskih vrst, angus govedina, svinjina, jagnjetina, meso bizona, ter meso divje svinje. Hrana je primerna za pse vseh pasem in za vsa življenjska obdobja.
  • Orijen 6fish: vsebuje 85% mesa, vsebuje meso 6 različnih vrst rib. Hrana je primerna za pse vseh pasem in za vsa življenjska obdobja.
  • Orijen Senior: vsebuje 85% mesa, meso purana, piščanca, ter meso dveh različnih vrst rib. Hrana je primerna za starejše pse vseh pasem.

Hrana Orijen za mačke:

  • Orijen Cat&Kitten: vsebuje 85% mesa, vsebuje meso purana, piščanca, ter dveh različnih vrst rib. Hrana je primerna za vse pasme in za vsa življenjska obdobja.
  • Orijen Cat Regional Red: vsebuje 85% mesa, vsebuje meso svinjine, angus govedine, jagnjetine, divje svinje in bizona. Hrana je primerna za vse pasme in za vsa življenjska obdobja.
  • Orijen Cat 6Fish: vsebuje 85% mesa, vsebuje meso 6 različnih vrst rib. Hrana je primerna za vse pasme in za vsa življenjska obdobja.

 

V naši spletni trgovini najdete suho hrano Orijen za pse in mačke, v ponudbi pa imamo tudi visoko kvalitetne priboljške za pse Orijen v različnih okusih.

Izdelki za pse

S pravilno in skrbno izbrano kvalitetno hrano poskrbimo za zdravje našega pasjega prijatelja.

Najpopularnejši izdelki

Izdelki za mačke

Kakovostno izbrana hrana za mačke, praskalniki, pesek za mačji WC, loputa, posteljica, mačja stranišča in še kaj.

Najpopularnejši izdelki

Ostale blagovne znamke

Acana

Acana

Happy Cat

Happy Cat

Hill's Science Plan

Hill's Science Plan

Ever Clean znamka

Ever Clean znamka

Hunter

Hunter

Monge

Monge

N&D Pumpkin

N&D Pumpkin

Platinum

Platinum

Royal Canin

Royal Canin

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506