Brezplačna poštnina nad 38 EUR (DPD)
Kudo

KUDO hladno stiskana hrana za pse!

Kudo hrano za pse proizvaja podjetje Danube Petfoods, ki ima več kot 30-letne izkušnje s področja prehrane psov. Kudo hrana za pse je narejena iz mesa najvišje kakovosti, ter vsebuje lokalno pridelano zelenjavo in različna botanična zelišča. Vsebuje 48% mesa ali več! Ima preprosto sestavo, zato je odlično prebavljiva!

 

Zakaj izbrati Kudo hladno stiskano hrano za pse?

  • Tehnologija hladnega stiskanja zaradi obdelave pri nižjih temperaturah ohrani večino esencialnih hranil.
  • Najboljše sestavine: meso odlične kvalitete, izbrana zelenjava in zelišča.
  • Sestavine iz kontroliranega porekla
  • Z nizko vsebnostjo žit.


Kudo si prizadeva za trajnost.

 Hrana za hišne ljubljenčke KUDO je bila narejena z idejo o pristni kakovosti in skrbno izbranih sestavinah - predvsem pa z namenom spoštovanja narave.

Trudijo ohraniti ravnovesje znotraj naravnih virov in spoštovati proces okrevanja narave. Z izbiro sestavin na bližnji kmetiji zmanjšujejo tudi onesnaževanje in neželene emisije CO2, ki so stranski produkt prevoza.

Postopek hladnega stiskanja ne ohranja samo bistvenih naravnih sestavin, temveč porabi tudi manj energije. Zato verjamejo, da je proces hladnega stiskanja tehnologija prihodnosti v industriji hrane za hišne živali.

Kudo garancija kakovosti.

 Pri Kudo so tako prepričani v kakovost svojih izdelkov, da so prvi preizkuševalci hladno stiskane hrane Kudo njihovi lastni hišni ljubljenčki, ter hišni ljubljenčki nekaterih izbranih strank Kudo. Preizkusijo izključno končne izdelke, ki so prehransko popolni in izpolnjujejo vse Kudo standarde. Posameznih sestavin ne testirajo na živalih, prav tako se zavzemajo za prijazno ravnanje z živalmi in strogo obsojajo mučenje živali za namene testiranja. Ključno je, da hišni ljubljenčki, prejmejo ljubezen in skrb kakršno si zaslužijo, tudi v obliki kvalitetne prehrane.

Izdelki za pse

S pravilno in skrbno izbrano kvalitetno hrano poskrbimo za zdravje našega pasjega prijatelja.

Najpopularnejši izdelki

Ostale blagovne znamke

Acana

Acana

Adaptil

Adaptil

Advantage

Advantage

Advantix

Advantix

Aime

Aime

AlfaVet

AlfaVet

All For Paws

All For Paws

Alma Pharm

Alma Pharm

Almo Nature

Almo Nature

Alpha Spirit

Alpha Spirit

Alpko

Alpko

Alsa Nature

Alsa Nature

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506