Nalaganje
Brezplačna dostava za naročila nad 38€ (DPD)
Kudo

KUDO hladno stiskana hrana za pse!

Kudo hrano za pse proizvaja podjetje Danube Petfoods, ki ima več kot 30-letne izkušnje s področja prehrane psov. Podjetje odlično sodeluje z loaklnimi kemti iz Podonavja in so tako uspeli na trg pripeljati odlično hladno stiskjano hrano za pse. Kudo hrana za pse je narejena iz mesa najvišje kakovosti, ter vsebuje lokalno pridelano zelenjavo in različna botanična zelišča. Vsebuje 48% mesa ali več! Ima preprosto sestavo, zato je odlično prebavljiva!

 

Zakaj izbrati Kudo hladno stiskano hrano za pse?

  • Tehnologija hladnega stiskanja zaradi obdelave pri nižjih temperaturah ohrani večino esencialnih hranil.
  • Najboljše sestavine: meso odlične kvalitete, izbrana zelenjava in zelišča.
  • Sestavine iz kontroliranega porekla, iz zaupanja vrednih kmetov iz Podonavske regije.
  • Z nizko vsebnostjo žit, brez krompirja.


Kudo pozna svoje lokalne pridelovalce sestavin – vi veste, kaj vaš pes je!

Kudo hrana vsebuje le sestavine od lokalnih proizvajalcev. Iskreno zaupanje med kmeti in proizvajalcem Kudo hrane je raslo več let, rezultat je odlična hladno stiskana hrana za pse odlične kvalitete.

 

Kudo si prizadeva za trajnost.

 Hrana za hišne ljubljenčke KUDO je bila narejena z idejo o pristni kakovosti in skrbno izbranih sestavinah - predvsem pa z namenom spoštovanja narave.

Trudijo ohraniti ravnovesje znotraj naravnih virov in spoštovati proces okrevanja narave. Z izbiro sestavin na bližnji kmetiji zmanjšujejo tudi onesnaževanje in neželene emisije CO2, ki so stranski produkt prevoza.

Postopek hladnega stiskanja ne ohranja samo bistvenih naravnih sestavin, temveč porabi tudi manj energije. Zato verjamejo, da je proces hladnega stiskanja tehnologija prihodnosti v industriji hrane za hišne živali.

 

Kudo čuva naravo.

Na desetine ducatov različnih receptov, poskusnih formul, na stotine mikro sprememb in veliko strasti je bilo potrebno, da je nastala ultra premium hrana za hišne živali - KUDO. 

 

Kudo garancija kakovosti.

 Pri Kudo so tako prepričani v kakovost svojih izdelkov, da so prvi preizkuševalci hladno stiskane hrane Kudo njihovi lastni hišni ljubljenčki, ter hišni ljubljenčki nekaterih izbranih strank Kudo. Preizkusijo izključno končne izdelke, ki so prehransko popolni in izpolnjujejo vse Kudo standarde. Posameznih sestavin ne testirajo na živalih, prav tako se zavzemajo za prijazno ravnanje z živalmi in strogo obsojajo mučenje živali za namene testiranja. Ključno je, da hišni ljubljenčki, prejmejo ljubezen in skrb kakršno si zaslužijo, tudi v obliki kvalitetne prehrane.

Izdelki za pse

S pravilno in skrbno izbrano kvalitetno hrano poskrbimo za zdravje našega pasjega prijatelja.

Najpopularnejši izdelki

Ostale blagovne znamke

Acana

Acana

Almo Nature

Almo Nature

Beaphar

Beaphar

Beco

Beco

Biogance

Biogance

Boxby znamka

Boxby znamka

Bubbles&Nature

Bubbles&Nature

Bunny

Bunny

Dr.Clauder's

Dr.Clauder's

Hagen Living World

Hagen Living World

Happy Cat

Happy Cat

Happy Dog

Happy Dog

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506