Brezplačna dostava za naročila nad 38€ (DPD)
Royal Canin

Royal Canin znamka prihaja iz Francije. Podjetje je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary ukvarjajo pa se s pripravo hrane za pse in mačke. Pri Royal Canin imajo tako več kot 50 let izkušenj pri proizvodnji prehranskih rešitev za pse in mačke. Njihova strokovna ekipa nutricionistov, vzrediteljev in veterinarjev dela v tesnem sodelovanju, da zadostijo vsem prehranskim potrebam psov in mačk. Hrana za pse in mačke Royal Canin je izredno priljubljena pri naših strankah, v ponudbi pa nudimo celo vrsto njihovih produktov, ki so prilagojeni glede na pasmo, starost, življenjski stil in specifične potrebe vaših hišnih ljubljenčkov.

Najboljše za mačke in pse

Royal canin s svojo visoko kvaliteto hrane za kosmatinčke pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdrav, aktivni in lepi na pogled.

Snovalci hrane pri Royal Canin upoštevajo starost, velikost, življenjski stil, pasmo in specifične prehranske potrebe živali, kar jih je pripeljalo do številnih izdelkov, ki so prilagojeni mačkam in psom v različnih obdobjih. Hrana Royal Canin je testirana na vseh področjih, njihovi izdelki pa so res kvalitetni.

Oglejte si izdelke Royal Canin v naši ponudbi. Hrane Royal Canin so razdeljene po pasmah psov (linija Royal Canin Breed), tipu živali (za notranje, zunanje, starejše, aktivne mačke). Hrana Royal Canin size je namenjena predvsem velikosti psov. Na voljo je tudi Royal Canin Veterinary Diet.

Najpopularnejši izdelki

Najpopularnejši izdelki

Ostale blagovne znamke

Acana

Acana

Ever Clean znamka

Ever Clean znamka

Happy Cat

Happy Cat

Hill's Science Plan

Hill's Science Plan

Hunter

Hunter

Monge

Monge

N&D Pumpkin

N&D Pumpkin

Orijen

Orijen

Platinum

Platinum

Registracija

Povzetek košarice
(0)
Košarica je prazna.
Dodajte izdelke
Nazaj na vrh 031420506